Sváteční vývar z jeleních žeber
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 377 kJ / 90 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,51 g |
Tuky | 0,67 g |
Vláknina | 11,73 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 170 mg |
Sůl | 0,37 g |
Sacharidy | 12,81 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Z trochou snahy jsem sehnal 2,5 kg jeleních žeber, něco jsem si nechal na upečení a z toho tzv. zbytku vznikla tato lahůdka.
Nudle jsou dle:
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 12. 2010 10:15
30. 12. 2010 22:04
30. 12. 2010 21:14
30. 12. 2010 20:55
30. 12. 2010 20:41
30. 12. 2010 19:29
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 16 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 19 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 29 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 32 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 58 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
12 receptů na nejoblíbenější sváteční pochoutky: Připravte si svatomartinské menu
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: jelení polévka polévka z jelena jelení žebra jeleni zebra recept domácí nudle recept vývar z jeleních kostí polevka ze srncich zeber jelenia polievka polevka z jeleniho masa polévka z jeleních žeber jeleni polivka jeleni polevka recept jeleni zebra polevka jelenní vývar srnčí vývar polévka za srnčích žeber jeleni zebra recepty jelení maso vývar jeleni vyvar z kosti vyvar z jeleniho masa
Suroviny: žebra jelení, cibule, mrkev, petržel, celer, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, sůl, hrášek mražený
Sváteční vývar z jeleních žeber
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koMJ
6 názorů