Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 361 kJ / 86 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,46 g |
Tuky | 0,44 g |
Vláknina | 9,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 51 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 15,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jelení žebra na jalovci pečená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xV49
Moje poznámka
Jelení žebra na jalovci pečená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xV49
Nejnovější recepty
Kakaové pohankové vafle s mangovým tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Bábovka s tvarohovou náplní
Přidáno před 17 hodinami
Levná a rychlá buchta z remosky
Přidáno před 18 hodinami
Maďarské vepřové ragú
Přidáno před 18 hodinami
Karbanátky s mandlemi a zeleninou
Přidáno před 18 hodinami
Chuťovky s fíkem a olivou
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Jak na camping salát, který nadchl Jana Krause: Těhotnej kuchař prozradil, v čem je kouzlo jeho receptu
Langoše z jogurtového těsta jsou v horkovzdušné fritéze hotové do 10 minut: Stojí pár korun a připravit je zvládne každý
Hitem kaváren je ube latte z fialových batátů. Chutná po oříšcích, voní květinami a spolehlivě povzbudí
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citrónová babeta
Hanka54 před 1 hodinou
Šlehačkové koláčky
Hanka54 před 1 hodinou
Vepřové závitky
Hanka54 před 1 hodinou
Houbový kuba
Hanka54 před 1 hodinou
Pikantní škvarková pomazanka
Hanka54 před 1 hodinou
České tiramisu II.
Hanka54 před 1 hodinou
Ořechové řezy s pudinkovo-tvarohovým krémem
Noumik před 6 hodinami
Tématické fráze:
pečená divočina,
srnčí žebra,
jelení žebírka,
žebra z divočiny,
pečená jehněčí žebra,
pecene jehněčí zebra,
pečená srnčí žebra,
recept na pečená srnčí žebra,
jelenni zebra,
srnci zebra recept,
pečená jehněčí žebra recepty,
srnci zebra recepty,
pečená žebra z divočiny,
recept na srnčí žebra,
divocina zebra,
pečené jelení maso,
srnci zebra pecena,
pečene žebro,
pečená srnčí žebírka,
pečená žebra
Suroviny:
žebra jelení,
cibule,
mrkev,
jalovec,
bobkový list,
koření na roštěnky,
sůl hrubozrnná,
mouka hladká,
máslo
Komentáře (7)