Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Jelení žebra na jalovci pečená

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 3720 min

3720 min (3600 min příprava + 120 min tepelná úprava)

11. 4. 2011 22:08

Suroviny

Porce: 4-6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie361 kJ / 86 kcal
Bílkoviny2,46 g
Tuky0,44 g
Vláknina9,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 51 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy15,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dana Churanova

12. 4. 2011 20:47

Colombo!Jo!Jo!:yes::yes::yes:Divočinu máme rádi a i máme.:-))Každý nový recept beru.:-p:-K+

Anna Kocikova Anna Kocikova

12. 4. 2011 19:09

Další parádní jídlo,které si zaslouží bodík:-p+:yes::yes:Moc príma dobrota,ale také asi budu praktikovat,co Kadlík;-)

Kadlik Kadlik

12. 4. 2011 13:53

S politováním musím prohlásit, že být muslim, tak na autora tohoto receptu a fotografií vyhlásím strašlivou fatwu....:-O:-O;-)
ale to by možná šlo i z hovězích žeber, že? jenom odstranit lůj... aspoň část..

srettka

12. 4. 2011 07:17

Pomalu se mi rozbalovala fotěnka a už jsem věděla, kdo tuhle dobrotu spáchal;-):yes:
Vypadá to luxusně a skvěle nafoceno:yes:
p.s.Jelení maso jsem viděla i v Kauflandu, v mrazu:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 4. 2011 22:58

rebeka: to asi neseženeme.;-) Kdysi mi kluci nosili z Makra jelení maso, ale na guláš, přímo nakrájené kostky. Otto, jako vždy a ne proto, že jsi chlap, ale proto, že tohle se mi fakt líbí;-):yes:

rebeka rebeka

11. 4. 2011 22:51

ty dnes (opět) perlíš:-!:yes::yes::yes:
skvostné:yes::-K:-K:-8
ale jelení asi neseženu:-(což je při pohledu na tuhle parádičku,škoda:-S

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: pečená divočina srnčí žebra jelení žebírka žebra z divočiny pečená jehněčí žebra pecene jehněčí zebra pečená srnčí žebra recept na pečená srnčí žebra jelenni zebra srnci zebra recept pečená jehněčí žebra recepty srnci zebra recepty pečená žebra z divočiny recept na srnčí žebra divocina zebra pečené jelení maso srnci zebra pecena pečene žebro pečená srnčí žebírka pečená žebra

Suroviny: žebra jelení, cibule, mrkev, jalovec, bobkový list, koření na roštěnky, sůl hrubozrnná, mouka hladká, máslo

TopRecepty.cz

Jelení žebra na jalovci pečená

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xV49