Pikantní kančí krkovička
Suroviny
Porce: 3-4,záleží,jak silné plátky si ukrojíme
Nutriční hodnoty
Energie | 10 116 kJ / 2 418 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152,83 g |
Tuky | 165,06 g |
Vláknina | 24,11 g |
Cholesterol | 447 mg |
Sodík | 3,34 g |
Sůl | 8,32 g |
Sacharidy | 69,34 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dostala jsem kousek vykostěné krkovice z divočáka, nikdy jsem tohle maso neměla možnost připravit, tak doufám, že mě "znalci divočiny" za výběr použitých surovin neutlučou:-) Nám chutnalo!http://www.toprecepty.cz/recept/19561-bylinkove-no...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 10. 2011 17:15
bystrouska:Díky moc za vyzkoušení receptu i za hodnoceníPotěšilo mě to
S focením mívám taky problémy,někdy nestihnu
S focením mívám taky problémy,někdy nestihnu
17. 10. 2011 12:38
Včera jsem k obědu uvařila tuto lahůdku, jen jsem měla kýtu ne krkovici. Jako příloha byly šťouchané brambory a bylo to výborné. Dávám bod, bohužel nikdy nestačím oběd vyfotit.
20. 4. 2011 07:34
Ivi,Rebi,Dani-děkuji za hezké komentáře a body
Já jsem kance také připravovala a jedla poprvéJe to taková zvláštní chuťnevím k čemu to přirovnatprostě-bylo to dobréa Rebi ten rybíz ala brusinky by určitě na závadu nebyl
Já jsem kance také připravovala a jedla poprvéJe to taková zvláštní chuťnevím k čemu to přirovnatprostě-bylo to dobréa Rebi ten rybíz ala brusinky by určitě na závadu nebyl
17. 4. 2011 16:04
Aničko,další krásná inspirace pro mne ,co uvařit ze zvěřiny.Díky +1
17. 4. 2011 15:26
Ann,to je tedy parádičkajá,kdybych měla kančí,jakože nemám,tak bych místo rybízové marmošky dala "rybíz alá brusinky"..ta chuť musí být,dle fotek i rcp soudě,naprosto dokonalá
17. 4. 2011 15:20
Aničko, musím se přiznat, že kance by mid oma nikdo nejedla a já divočinu taky snad nikdy nejedla, možná právě proto, že jsem neměla příležitost, ale tobě za tu parádu posílám aspon pochvalu v podobě jednoho bodu
17. 4. 2011 10:31
Děkuji Vám za milé konemtářemoc mě potěšily vaše reakceDíky i za přidělené body
Ivije to kapánek z rukyale při dobré vůli...
Jani ten divočák-je to taková zajímavá chuťobyčejné vepřové fakt chutná jinakTohle jsem ještě nikdy nejedla,šťáva byla dobrá,pikantní,hlíva mě napadla,protože byla čerstvě koupená v lednici a na brusinky jsem si vzpomněla,když už jsem začala vařit,že mám ještě balíčak ve špajzuJen příště bych tu šťávu už nezahusťovala,ta část rozmixované zeleniny udělá své a šťáva je výraznější chutiale Luba mě talčil do hustčí konzistence,tak proto ta trocha mouky ve smetaně
Ivije to kapánek z rukyale při dobré vůli...
Jani ten divočák-je to taková zajímavá chuťobyčejné vepřové fakt chutná jinakTohle jsem ještě nikdy nejedla,šťáva byla dobrá,pikantní,hlíva mě napadla,protože byla čerstvě koupená v lednici a na brusinky jsem si vzpomněla,když už jsem začala vařit,že mám ještě balíčak ve špajzuJen příště bych tu šťávu už nezahusťovala,ta část rozmixované zeleniny udělá své a šťáva je výraznější chutiale Luba mě talčil do hustčí konzistence,tak proto ta trocha mouky ve smetaně
17. 4. 2011 06:09
16. 4. 2011 22:47
krása+7
16. 4. 2011 22:36
Aničko, taky koukám v Hypernově na to kančí maso a napadlo mne totéž, co tebe, aby mne tady pak neutloukli za použité suroviny, kdybych si to nějak upravila. Napadly by mne asi brusinky, asi ne hlíva. Každopádně je to pastva pro oči a jak vám chutnal kanec? Ode mne
16. 4. 2011 22:13
jejda, to bych si táááák dala, to mi ver ,bydlis daleko???
16. 4. 2011 22:02
.... a jdeme na kancéééééé
Super dobrota
Super dobrota
16. 4. 2011 21:35
Aničko, to je krása
16. 4. 2011 20:54
To vypadá náramně a to i ty noky -velenoky
16. 4. 2011 20:40
Kde se ztratil hezký komentář od Špagetky
Šavlinko díkyOpravdu to bylo dobré
Šavlinko díkyOpravdu to bylo dobré
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 13 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 41 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 43 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Piškotová roláda plněná krémem nebo šlehačkou: Jednodušší postup asi nenajdete
Jednoduché piškotové těsto na dort pro úplné začátečníky: Snadnější recept asi nenajdete
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: divočák recepty z krkovice krkovice z divočáka recept krkovice z divocaka krkovice z divočáka recepty krkovička z divočáka divočina recepty divočák krkovice divočák divočák krkovice kančí maso recepty krkovička kančí krkovice-recept recept na krkovici z divočáka rybíz ala brusinky co uvařit z divočáka kanec krkovice noky recept recept krkovice z divočáka pikantní krkovička krkovice s divočaka divocak krkovice recept kančí maso krkovice
Suroviny: maso kančí, koření divočina, olej, špek, cibule, mrkev, hlíva ústřičná, kmín drcený, marmeláda rybízová, hořčice plnotučná, bujón zeleninový, kůra citronová, brusinky sušené, mouka hladká, smetana
Pikantní kančí krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m25O
16 názorů