Ježci - povidlové buchty
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 9 140 kJ / 2 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,03 g |
Tuky | 83,69 g |
Vláknina | 12,75 g |
Cholesterol | 268 mg |
Sodík | 181 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 300,43 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: FB, paní pekla pirožky, ale syn chtěl buchty.
Rozinky moc nedrží, ale pokud těsto nastříhnete a rozinky zasunete, tak budou držet. Došlo mi to pozdě.
Těsto si zvolte jaké máte rádi, já použila olejové se kterým se mi dobře pracuje.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 2. 2013 21:21
4. 2. 2013 11:41
3. 2. 2013 11:41
rebeka: díky a mě kolik toho utíká, už ať je po
3. 2. 2013 10:43
3. 2. 2013 10:21
Nofři, máš je přímo výstavní
3. 2. 2013 10:14
2. 2. 2013 19:05
2. 2. 2013 18:22
1. 2. 2013 20:43
1. 2. 2013 18:48
1. 2. 2013 16:47
1. 2. 2013 15:50
alenice: ne můj
jitkas:, díky jsi milá
1. 2. 2013 15:47
1. 2. 2013 15:35
1. 2. 2013 15:34
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 7 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 40 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Přehled jídel, ve kterých počet hlavních surovin nepřesahuje 5
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: povidlova buchta povidlové buchty buchty s povidly povidloví šneci tvarohovo povidlová buchta kynuti jezci buchta s povidly jezci kynutí povidlove buchty recept bramborová buchta s povidly kynutá ježci recept na buchta s povidly recept na povidlové buchty ježek z těsta jezci z kynuteho testa recept na buchtu jezek buchta kokosove jezci povidloví ježci olejova buchta s povidly ježek buchta
Suroviny: mléko, olej, vejce, mouka polohrubá, cukr, sůl, kvasnice sušené, povidla švestková, olej, rozinky
Ježci - povidlové buchty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/17pR
17 názorů