Romadurová omáčka k pečenému masu
Suroviny
Porce: 6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 10 898 kJ / 2 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 193,98 g |
Tuky | 194,47 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 542 mg |
Sodík | 791 mg |
Sůl | 1,65 g |
Sacharidy | 18,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Toto je můj originální recept, s kterým jsem u své rodiny stoprocentně zabodoval.
(c) Evosheek
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 6. 2017 13:00
8. 4. 2013 07:11
8. 4. 2013 06:45
7. 4. 2013 19:05
7. 4. 2013 15:51
7. 4. 2013 13:37
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 12 minutami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 7 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč s krupicovou kaší
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 8 minutami
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 16 minutami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 23 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 1 hodinou
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 2 hodinami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: omáčky k masu omačka k vepřovemu masu výpek k masu příloha k pečenému bůčku omáčky k masu recepty sladke omacky k masu omacky k vepřovemu masu králík s romadurem recepty na omáčky k masu omáčka k masu co k pecenemu masu recepty na omáčky omáčky recepty omačka k pečenemu bučku maso s romadurem hořčičná omáčka k masu vypek k pecenemu masu omáčka k masu z výpeku příloha k pečenému masu recept omáčka k vepřovému masu
Suroviny: bůček, pečeně vepřová, sůl, pepř, paprika čerstvá červená, kmín celý, voda, sýr romadur, smetana sladká, hořčice plnotučná, mouka hladká, pažitka, cibule
Romadurová omáčka k pečenému masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9AD8
6 názorů