Italská rajčatová polévka
Polévka s chutí léta a Itálie, to je rajčatový krém. Čím zralejší rajčata použijete, tím lepší polévka bude. Základní verzi lze doplnit třeba opečenými krutony, lžící creme fraiche, ale použít lze i drobné těstoviny nebo sýr.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 402 kJ / 1 291 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,73 g |
Tuky | 65,41 g |
Vláknina | 35,71 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 155 mg |
Sůl | 0,12 g |
Sacharidy | 136,53 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 10. 2023 14:25
18. 10. 2014 09:36
10. 7. 2013 13:16
30. 5. 2013 09:19
30. 5. 2013 00:20
2. 4. 2013 19:01
2. 4. 2013 18:59
9. 2. 2013 13:12
9. 2. 2013 13:11
21. 12. 2012 20:23
20. 8. 2012 11:30
3. 7. 2012 10:19
14. 6. 2012 12:40
2. 4. 2012 20:23
23. 2. 2012 20:05
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 20 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 22 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 23 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno 31. 5. 2024 16:22
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 3 minutami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 1 hodinou
Kuřecí játra na paprikách
Ronnykush uvařila před 1 hodinou
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Tesco uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý a rychlý slaný koláč
Dani25 uvařila před 1 hodinou
Filet z pstruha na fenyklu a pórku
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Janulka1996 uvařila před 2 hodinami
Kuřecí čína
Zetkova uvařila před 2 hodinami
Kynutý tvarohový závin
MarieP uvařila před 3 hodinami
Plněné papriky z tlakáče
zahla uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Pasta a basta! Jak uvařit těstoviny jako Ital? Fíglem je dát je do vody ve správný okamžik a pak ihned zamíchat. Co ještě nepodcenit?
Další recepty
Tématické fráze: tomatová polévka prava italska rajska polevka recept na rajčatovou polévku italska rajska polevka s parmazanem tomatová polévka pohlreich tomatová polévka recept italská polévka minestrone pohlreich rajská polévka recept recept na italskou polevku rajská polévka z čerstvých rajčat tomatová polévka s parmazánem rajská polévka pohlreich recept tomatová polévka pravá tomatová polévka výborná italská rajčatová omáčka tomatová polévka s bazalkou pravá italská minestrone pravá rajská polévka rajcatova polevka podle pohlreicha tomatová polívka
Suroviny: olej, cibule, česnek, rajče, vývar masový, sůl, pepř mletý, cukr, bazalka čerstvá, tymián, smetana, rýže, sýr strouhaný
Italská rajčatová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/aMA
30 názorů