Flameri z ovesných vloček s ovocem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 586 kJ / 2 769 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,42 g |
Tuky | 87,75 g |
Vláknina | 30,30 g |
Cholesterol | 226 mg |
Sodík | 570 mg |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 390,27 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem našla v jednom kalendáři, dneska vyzkoušela a všem chutnal. Je ovšem dost sytý, takže lepší dát do menších sklenic. Z této dávky jsem měla 6 sklenic.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 5. 2015 12:17
Všem ostatním pochlebujícím: abyste se neposerinkali a neodpustili si porejpání.
11. 5. 2015 20:47
11. 5. 2015 20:02
11. 5. 2015 18:03
Samozřejmě, logické je, že když do kaše zamíchám za tepla čokoládu, tak se kaše samozřejmě obarví dohněda.
11. 5. 2015 14:18
11. 5. 2015 12:47
Alespoň já receptu rozumím beze zbytku
11. 5. 2015 12:04
11. 5. 2015 11:50
10. 5. 2015 17:54
9. 5. 2015 20:39
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 22 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 28 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 51 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jaké maso použít do francouzských brambor a jak ho správně připravit? Vyzkoušejte to s námi
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: ovesné vločky s ovocem ovesné vločky recepty recepty z ovesných vloček flameri kaše y ovesných vloček s ovocem jablečné placky z oříšky a ovesnými vločkami recepty z ovesných vloček s ovocem dezert, buchta z ovesných vloček s ovocem kolac z ovesnych vlocek s lesnim ovocem bezé placičky s ovocem kaše s ovených vloček sušenky z ovených vloček beze s ovesnych vlocek flameri pro 18 porcí vločky s ovoce recept ovesné flameri jogurtové flameri recepty na ovesné vločky recept z ovesnych vlocek kolac z ovesnych vlocek a čokolády
Suroviny: vločky ovesné, mléko, cukr hroznový, máslo, čokoláda hořká, marmeláda, jogurt bílý, ořechy lískové, maliny, máta, sůl
Flameri z ovesných vloček s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XRxA
10 názorů