Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 080 kJ / 1 214 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,98 g |
Tuky | 25,04 g |
Vláknina | 6,35 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 854 mg |
Sůl | 2,28 g |
Sacharidy | 183,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemný knedlík - 4 porce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kjJ
Moje poznámka
Jemný knedlík - 4 porce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kjJ
Nejnovější recepty
Rychlé tvarohovo-smetanové pohárky s čokoládou a ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Houbové fleky
Přidáno před 8 hodinami
Banánový koláč s ořechy
Přidáno před 10 hodinami
Vaječná tlačenka s houbami
Přidáno před 12 hodinami
Staročeský kočičí tanec s klobásou
Přidáno před 13 hodinami
Vaječný nářez s medvědím česnekem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí roštěná
Neregistrovaný před 18 minutami
Kozí brada
Neregistrovaný před 2 hodinami
Kuře od koronera z Kentucky alias KFC
Neregistrovaný před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
Neregistrovaný před 2 hodinami
Masové kuličky s třemi druhy dipů
Nadja před 4 hodinami
Piškotový dort s lehkým krémem
Neregistrovaný před 5 hodinami
Šalamoun
Neregistrovaný před 5 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Neregistrovaný před 5 hodinami
Chlebíček z bílků
Neregistrovaný před 5 hodinami
Jednoduché punčové řezy
Neregistrovaný před 5 hodinami
Tématické fráze:
jemný kynutý knedlík,
jemny knedlik,
hrníčkový knedlík,
jemné kynuté knedlíky,
hrnickove kynute knedliky,
jemné knedlíky,
hrníčkový kynutý knedlík,
kynuté noky,
kolik váží knedlík,
hrnkový knedlík pro 1 osobu,
kolik váží kynutý knedlík,
chlebové noky,
hrnkove vdolky,
kynutý knedlík s práškem do pečiva,
chlebové knedlíky,
jemný knedlík recept,
knedlik z bulguru,
kolik váží kynutý knedlík?,
kynutý jemný knedlíky,
jak n a jemný knedlík
Suroviny:
mouka hrubá,
rohlík,
vejce,
mléko,
prášek do pečiva,
sůl
Komentáře (4)