Kroupové „rizoto“ s uzeným tempehem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 993 kJ / 954 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,86 g |
Tuky | 37,32 g |
Vláknina | 59,80 g |
Cholesterol | 9 mg |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,45 g |
Sacharidy | 81,55 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 41 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 43 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 54 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 57 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Krupicové nočky do polévky už potrápily nejednoho začátečníka. Poradíme dva způsoby přípravy
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
Další recepty
Tématické fráze: pohankové rizoto s tempehem tempeh recepty krupoto kroupy se zeleninou a tempehem krupoto recept albert tempeh v rizoto recepty s uzenym tempechem kroupove risoto s parmazánem tempeh recept rýžové rizoto s tempehem rizoto z uzenym pohankové rizoto s tempeh rizoto s tempehem a zeleninou recepty s tempehem recept na rizoto s tempahem top rizoto s tempehem kroupové rizoto s bylinkami
Suroviny: kroupy ječné, houby sušené, tempeh uzený, cibule, olej, celer, kmín drcený, sýr parmazán strouhaný, petrželka, sůl
Kroupové „rizoto“ s uzeným tempehem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mx8G
0 názorů