Rychlé zeleninovo-masové rizoto

www.toprecepty.cz Kuchař:

Vepřové maso 4 názory

Přidat další fotografii
11
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Suroviny

1,5 hrnku rýže
3 hrnky vody
1 lžíce oleje
1 lžička kari
sůl
1 vepřová konzerva
3 velké žampiony
2 menší rajčata
1 čerstvá paprika
sýr
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Rýži propláchneme horkou vodou, dáme do hrnce nebo zapékací mísy, zalijeme vodou, osolíme, přidáme kari a olej a necháme v troupě péct, dokud se voda nevypaří a rýže je měkká.

  2. V hrnci si orestujeme vepřovou konzervu, přidáme nakrájené žampiony, papriku a oloupaná rajčata a dusíme do změknutí.

  3. Potom přidáme uvařenou rýži, dosolíme, je-li třeba a podáváme.

  4. Na talíři posypeme strouhaným sýrem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek


Ohodnoťte recept: Rychlé zeleninovo-masové rizoto

  • Jana Jana(neregistrovaná)

    Tak toto je síla ! Ten humus vepřové.konzerva ,to dat do rizota ?:-O:-O

    Odpovědět

  • ¨Harapes ¨Harapes(neregistrovaný)

    Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm máš pravdu:-((

    Odpovědět

  • Lenka Lenka(neregistrovaná)

    Moc dobré rizeto je z krabích tyčinek..:-) přidejte tam trochu žampiónu, kukuřice a budete mlaskat..:-p Hlavně hodně zasypat sýrem bez něho si rizetoneumím představit...:-))

    Odpovědět

  • Tlingit Tlingit(neregistrovaný)

    Hmmmmmmmm tak to vypadá DOBŘE !!! :yes:

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo