Kořenové bagety
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 554 kJ / 1 805 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,85 g |
Tuky | 9,74 g |
Vláknina | 17,82 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 363,66 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/korenove-bagety/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 1. 2020 15:24
Preferement milujem, už si tykáme...
Som zvedavá, či sa niekedy dám aj na pečenie s kváskom. Stále mám z neho rešpekt.
29. 1. 2020 15:20
29. 1. 2020 14:50
13. 1. 2020 21:51
Zvýšila som množstvo žitnej múky na 100 g, taktiež po skúsenostiach s ciabattou aj vody som dala viac, ako je uvedené v recepte (asi o 40 g!). A pretože sa mi nechcelo robiť bagety, spravila som dva zakrútené korene...pridávam foto ako dôkaz.
Vďaka za skvelý recept!
14. 10. 2017 21:13
Eja57: to je účel - vyprovokovat, abyste vyzkoušeli
14. 10. 2017 21:09
14. 10. 2017 20:59
14. 10. 2017 20:25
14. 10. 2017 20:21
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 20 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 53 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
Kostival je v přírodě nepřehlédnutelný. K čemu se hodí a jak ho uchovat pro pozdější využití
Další recepty
Tématické fráze: bagety recept bageta recept bagetky recept recept na chlebový kořen recept na kořenový chleba recept na bagety kořenový chleba recept dýňová bageta kořenov recept bageta recept na bagetu francouzské kořenové bagety bageta recept na koren pecivo včera recept na kořenový chleba preferement pečení pečivo kořen pekarny ktere pecou korenovy chleba kváskový kořenová bageta recepty za 10 kořen kořen-bageta
Suroviny: voda, mouka chlebová pšeničná, droždí, voda, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, kmín drcený, sůl, droždí
Kořenové bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzJ0
9 názorů