Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Francouzské bagety

Není nad to vytáhnout z trouby křupavou bagetu se zlatou kůrkou a měkkou střídkou. Chcete si doma upéct francouzské bagety, ale chybí vám odvaha? Teď už se bát nemusíte, máme pro vás osvědčený recept.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (98 min příprava + 22 min tepelná úprava)

14. 10. 2011 23:59

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 729 kJ / 1 847 kcal
Bílkoviny60,05 g
Tuky10,17 g
Vláknina16,36 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy370,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Pečeme 100 x jinak, velmi mírně poupraveno.

Taky jsem zkusila nechat bagety vykynout a pak teprve udělat zářezy. Tady je ale třeba větší opatrnosti, aby nám těsto nekleslo, lépe je dělát zářezy před kynutím. Taktéž jsem už bagety dávala péct i bez potření vodou. Přidávám fotky ze dvou pečení. Jednou jsem měla bagety trochu kratší a po vykynutí a upečení spíše připomínaly malé večky :-)) Taky by šly udělat 3 ks a péct na délku plechu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

HankaR. HankaR.

22. 4. 2022 17:45

Vynikající recept :yes: , bageta krásně křupe. U nás byla s lučinou, uzeným lososem a zeleninou. Skvělá večeře <3

Merylas Merylas

27. 12. 2021 09:56

Dittka: Děkuji za komentář a jasně, že je možné množství soli upravit dle své chuti. :-K

Dittka

26. 12. 2021 18:29

Výborná bageta ale příště přidám pouze jednu lžičku soli namísto dvou, byla celkem výrazně slaná <3:-8

Merylas Merylas

24. 12. 2020 16:17

jitka.veverkova: Děkuji, jsem moc ráda, že recept nezklamal. :-K

jitka.veverkova

24. 12. 2020 13:18

úžasný recept, krásně vláčná a chutná bageta. :yes:

Merylas Merylas

11. 2. 2020 11:38

Radek 17: Dobu pečení a teplotu jsem dopsala do receptu. Kdysi jsem měla plynovou troubu, tak jsem teplotu jen odhadovala a v receptech jsem ji neuváděla. :-K

Radek 17

8. 2. 2020 16:40

Není tu uvedeno na kolik se peče a jak dlouho, budu experimentovat:-):-)

Dana

2. 8. 2017 16:30

droždí:
Já dávám suché, výsledné těsto nemá tak výraznou drožďovou chuť ;) dávkování standardní - jeden pytlíček suchého na půl kila mouky:no:

janina3365 janina3365

6. 11. 2016 20:08

Pekla jsem zatím jen dvakrát, ale výborné těsto se , kterým se pěkně pracuje a po upečení skvělé bagety.:yes:

somorka

18. 9. 2016 20:47

už si žádné nekupuji, jen dělám domácí.....super recept :yes:

Merylas Merylas

26. 7. 2014 07:38

Ný: Chanellina35: Děkuji:-K

droždí:V receptu se píše -ČERSTVÉ:-K

18. 7. 2014 20:02

Super, super a super!!! :yes:

Chanellina35

13. 11. 2013 21:26

Báječné bagetky, které mají v našem jídelníčku své místečko :-) (přikládám fotečku)

droždí

29. 8. 2013 10:59

Bagetky jsou moc pěkné, jemon bych se chtěla vědět to droždí se roznmíchá suché nebo i čerstvé.
Děkuji.
Matrina:-)

Dendiska3

4. 5. 2013 18:49

Dendiska3@seznam.czDěkuji za super jednoduchý recept, při sobotě kdy je na vesnici pečivo nedostupné se to moc hodí :-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bageta recept bagety recept recept na bagety recept na křupavé francouzské bagety bagety bageta recept na francouzskou bagetu recept na bagetu domaci francouzská bageta domácí francouzské bagety testo na bagety bagety recepty recept bageta domácí francouzská bageta recept francouzka bageta francouzské bagetky francouzka bageta recept pravá francouzská bageta recept jak upéct bagetu domácí francouzské bageta

Suroviny: mouka hladká, sůl, cukr, voda, droždí čerstvé

TopRecepty.cz

Francouzské bagety

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R5ME