Silný vývar se zeleninou, nudlemi a dvěma druhy knedlíčků
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 386 kJ / 809 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,63 g |
Tuky | 33,80 g |
Vláknina | 23,63 g |
Cholesterol | 169 mg |
Sodík | 1,53 g |
Sůl | 3,65 g |
Sacharidy | 45,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
K vinným knedlíčkům mě inspiroval nedostatek játrové zavářky a recept od Maris www.toprecepty.cz/recept/8605-kapustova-polevka-s-klobasovymi-knedlicky/evka-s-klobasovymi-knedlicky/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 9. 2021 02:56
1. 10. 2015 12:45
5. 9. 2015 12:27
27. 12. 2009 22:50
27. 12. 2009 22:41
Elizko, krása!+
27. 12. 2009 22:34
27. 12. 2009 22:18
Děkuji vám za krásné komentáře a takovou spoustu bodů...
27. 12. 2009 20:25
27. 12. 2009 20:20
27. 12. 2009 15:16
27. 12. 2009 12:08
27. 12. 2009 11:49
27. 12. 2009 11:43
27. 12. 2009 11:36
Děkuji za milé komentáře...
27. 12. 2009 10:56
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 17 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 20 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Francouzská cibulačka
IvanDunda uvařila před 2 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
Martina.Praskova uvařila před 5 minutami
Kuře na paprice
vervla uvařil před 13 minutami
Francouzské palačinky
MarinetteQueen3 uvařila před 36 minutami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Mira74 uvařila před 39 minutami
Hradecká pomazánka
Fitulka uvařila před 43 minutami
Putimské vepřové nudličky
tara23 uvařila před 1 hodinou
Výborné lasagne
adriana.dragounova@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
Belus uvařila před 1 hodinou
Banánové lívance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Poctivý vývar, základ podzimního jídelníčku. Jak ho ozvláštnit? Zkuste noky nebo svítek
4 nejčastější chyby při přípravě masového vývaru: Neděláte některou z nich také?
Jak zvýraznit chuť vývaru: Kosti, maso i zeleninu nejdříve předpečeme, výslednou chuť pak dotáhne koření i citron
Další recepty
Tématické fráze: silny zeleninovy vyvar silný kuřecí vývar silný hovězí vývar silný slepičí vývar zeleninový vývar s nudlemi kalná polévka fridátové nudle kuřecí vývar se zeleninou zeleninový vývar recept hovězí polévka s nudlemi kalna hovezi polevka silny kureci vyvar recept vývar s nudlemi kalná slepičí polévka kalná kuřecí polévka druhy hoveziho masa vaření nudli silná hovězí polévka dobrý zeleninový vývar nudlovy vyvar
Suroviny: maso hovězí, zavářka játrová, klobása vinná, mrkev, celer, petrželka kořenová, cibule, česnek, karotka baby, petrželka zelená, houby sušené, strouhanka, ořech muškátový, mouka polohrubá, nudle, cibulka zelená, majoránka
Silný vývar se zeleninou, nudlemi a dvěma druhy knedlíčků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZN3
22 názorů