Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Silná slepičí polévka s Magdalenčinými nočky

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 8. 2009 00:45

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 572 kJ / 615 kcal
Bílkoviny44,26 g
Tuky30,56 g
Vláknina1,32 g
Cholesterol 578 mg
Sodík 1,20 g
Sůl2,92 g
Sacharidy40,02 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tyhle nočky jsem poprvé jedla v Magdalenčině kedlubnové polévce a byly moc dobré, tak doufám, že se Magdalenka nebude zlobit, že jsem je použila i tady do té polévky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova

10. 6. 2022 08:05

:-)<3:yes::-K

mika59 mika59

22. 6. 2021 14:00

Dnes jsem měla slepičí polévku a téměř stejné, jen v ruce ušoulané knedlíčky, jsou moc dobré. Přidala jsem fotky.:-)

Ivana Ch

17. 5. 2021 14:34

Maminka jim řikávala puciky, jé to už je 60let

Eja57 Eja57 (moderátorka)

17. 5. 2021 14:01

pohoda.b@post.cz: jsou výborné, namačím lžičku do vroucí polévky a ukrajuji kousky, trochu nabudou, když vyplavou tak ještě tak minutku, jeden zkusím....
Doporučuji.

pohoda.b@post.cz

17. 5. 2021 13:49

Zdravím,jak dlouho se mají ty nočky prosím vařit,kolik min. nebo až vyplavou. Děkuji za odpověď.

Nadja Nadja

16. 9. 2019 10:02

Nočky jsou vlastně kapání zahuštěné sýrem. Kapání dělám dost často, ale přidat sýr, to mne nenapadlo. Hned dnes vyzkouším do falešné slepičí, určitě to bude dobré. <3

rebeka rebeka

11. 9. 2012 17:47

to je nádhera, která se objevila v náhodných:-O krása prostě:-K:-*:yes::yes::yes::-);-)

IVETA STUDNIČNA

20. 3. 2012 12:57

:yes::-D:-p

jankohrasko

4. 3. 2012 12:29

silná polévka tak to má být,posílám boda

magdalenka magdalenka

11. 8. 2009 15:39

a za dôveru +

magdalenka magdalenka

11. 8. 2009 15:39

Hanka, prečo by som sa hnevala? Skôr som poctená...Ja som tie halušky tiež nevymyslela, z nejakých novín kedysi odpísané. Za moju dobre dlhú kariéru v kuchyni sa mi nazbieralo milión výstrižkov a papierikov s receptami a je v tom bor...keď som si to začala triediť, hneď som o nejaký recept prišla...zaujímavé, že si pamätám také hlúposti - že je to napísané na malom papieriku z bloku, červeným perom. Mimochodom, aj u mňa čakal tento recept na premiéru asi 15 rokov...teraz sa halušky uchytili a mohli by byť v každej polievke. (Ale nebudem ich zbytočne rozmaznávať...teda rodinu.)

maris maris

11. 8. 2009 06:55

Takovou polívčičku bych si dala kdykoliv, třeba teď hned. Opět nádherné fotky. :-):yes:+

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

11. 8. 2009 05:55

Hanko supr.+bodík

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak dlouho vařit slepici slepici polevka slepičí polévka recept silná kuřecí polévka polevka ze slepice jak dlouho varit slepici polevku jak dlouho se vari slepice nocky do polevky jak vařit slepici slepičí polevka videorecept polevka slepiči slepice na polévku slepice polevka jak varit slepici polevku zavářka do slepičí polévky jak dlouho vařit slepice jak se vari slepici polevka jak uvařit slepici jak uvařit slepičí polévku jak dlouho se vaří slepičí polévka

Suroviny: slepice, mrkev, celer, petržel, cibule, libeček, nať petrželová, nať celerová, koření polévkové, pepř, sůl, vejce, mouka polohrubá, sýr eidam

TopRecepty.cz

Silná slepičí polévka s Magdalenčinými nočky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7LJy