Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 319 kJ / 793 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 72,75 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 273 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 23,60 g |
Postup přípravy
Polévka musí být krémová, hladká a chutnat po zelenině a cítit muškátem.
Zveřejněno 9. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanový zeleninový vývar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvqM
Moje poznámka
Smetanový zeleninový vývar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvqM
Nejnovější recepty
Losos na másle s česnekem, špenátem a houbami ve smetanové omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Salát s jahodami
Přidáno před 12 hodinami
Hranolky z košťálu brokolice
Přidáno před 19 hodinami
Rebarbora v karamelu na cokoliv
Přidáno 11. 6. 2025 16:14
Rychlý jahodovo-reveňový koláč
Přidáno 11. 6. 2025 14:00
Tvarohové knedlíky s jahodovým pyré a praženou strouhankou
Přidáno 11. 6. 2025 10:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrové smaženky – socialistické
Kajkajak před 1 hodinou
Pravá jihočeská kulajda
Kajkajak před 5 hodinami
Bezinkový sirup
LeonaVyslouzilova před 6 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
barypb před 6 hodinami
Pikantní tuňáková pomazánka "Franz Josef"
Sahula před 6 hodinami
Tuňáková pomazánka se sýrem a pažitkou
Sahula před 7 hodinami
Domácí tuňáková pomazánka s pažitkou
Sahula před 7 hodinami
Jednoduchá buchta s tvarohem
Jakubka před 10 hodinami
Domácí focaccia
Kakoska před 10 hodinami
Rychlý chléb z formy (bez hnětení)
jitka.kopp před 11 hodinami
Tématické fráze:
vepřový vývar,
jak udělat jíšku,
charakteristika polévek,
polevky charakteristika,
polévka ze zeleninového vývaru,
zeleninova polevka se smetanou,
polevka zeleninovy vyvar,
charakteristika polévky,
jak se dělá vývar,
smetanova zeleninova polevka,
jak dlouho se dělá vývar,
zeleninová smetanová polévka,
jak udělat vývar,
rakouská polévka,
zeleninovo smetanová polévka,
smetanová rybí polévka,
polévky ze zeleninového vývaru,
rakouská polévka recept,
rakouske polevky,
charakteristika vyvaru
Suroviny:
mrkev,
celer,
petržel,
kedlubna,
kapusta,
brokolice,
brambory,
květák,
ořech muškátový,
pepř bílý,
sůl,
smetana sladká,
mouka hladká,
tuk
Komentáře (4)