Smetanový zeleninový vývar
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 319 kJ / 793 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 72,75 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 273 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 23,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jsou dvě cesty jak naložit s vyvařenou zeleninou – buď ji rozmixovat do stávající polévky, nebo ji použít ještě pod nějaké maso či do polévky (o vyhození neuvažujeme, bylo by to zbytečné plýtvání)
Jinak tahle polévka je výborná, když jsme zesláblí po nemoci nebo je nám tzv.těžko od žaludku
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 8. 2009 20:09
9. 8. 2009 20:07
9. 8. 2009 19:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Maková náplň nastavená
Přidáno před 11 minutami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 5 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 5 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 19 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 1 hodinou
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 1 hodinou
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 1 hodinou
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 2 hodinami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 2 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 4 hodinami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 4 hodinami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 4 hodinami
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vepřový vývar jak udělat jíšku charakteristika polévek polevky charakteristika polévka ze zeleninového vývaru zeleninova polevka se smetanou polevka zeleninovy vyvar charakteristika polévky jak se dělá vývar smetanova zeleninova polevka jak dlouho se dělá vývar zeleninová smetanová polévka jak udělat vývar rakouská polévka zeleninovo smetanová polévka smetanová rybí polévka polévky ze zeleninového vývaru rakouská polévka recept rakouske polevky charakteristika vyvaru
Suroviny: mrkev, celer, petržel, kedlubna, kapusta, brokolice, brambory, květák, ořech muškátový, pepř bílý, sůl, smetana sladká, mouka hladká, tuk
Smetanový zeleninový vývar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvqM
3 názory