Hovězí plátky s rohatou omáčkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 794 kJ / 429 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,30 g |
Tuky | 35,50 g |
Vláknina | 12,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 353 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 20,26 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 3. 2012 18:01
Lucka:takova, na jakou mas zrovna chut ryze, knedlik,spetzle, testoviny. . .dle chuti a nalady
1. 3. 2012 17:32
Jaká pak příloha by se asi hodila nejlíp?
27. 11. 2011 22:23
hmm,mňam...
23. 11. 2011 19:31
Vše se zdařilo a za večeři byla od přítele pochvala a i já jsem si pochutnala
23. 11. 2011 16:42
Další príma receptík pro mého nerozlučného kamaráda+17
23. 11. 2011 15:42
Tyhle papričky mám od tety a přítel miluje ostrá jídla. V seznamu není nic, co bych doma neměla a recept se nezdá složitý, zkusím to k večeři a dám vědět
23. 11. 2011 09:59
hmmmmmm - to také určitě můžeme a tlakáč používám velmi často- pro rychlost a zdá se mi, že i všechna vůně zůstane v hrnci
23. 11. 2011 09:45
23. 11. 2011 09:33
Raději taky všechno pomalu dusím, ale chuť s rohy bude pikantní. U všech rohatých
23. 11. 2011 09:08
Lákavý receptík
23. 11. 2011 00:48
22. 11. 2011 23:07
Sice tlakový hrnec nemaje, recept se mi líbí. Už mám plán, jak maso pomalu dusit a za změknutí z něj dostat tu úžasnou šťávu a vůni.. Žádný fraky, bo d posílám dopředu, protože to bude bašta..
22. 11. 2011 22:34
Rebeko:
22. 11. 2011 22:26
BILKOVAI:no co asi tlačenka
22. 11. 2011 22:21
Krásný receptík. Hovězí maso je a kozí rohy máme taky rádi Krásné fotky. Bodík už letí...+1 A co je nejvhodnější jako příloha?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 28 minutami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 2 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 13 minutami
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 32 minutami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 1 hodinou
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 1 hodinou
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 10 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 11 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Jak vybrat hovězí přední maso? Záleží, na co jej chcete použít
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: hovězí plátky s omáčkou rexování hovězí plátky rexování masa hovězí plátek s omáčkou rexování jídla rexování hub rexování potravin rexování potravin omáčka z kozích rohů kozí rohy omáčka u všech rohatých kozí rohy s hovězím masem rexování hotových jídel rexování v troubě rexování jídla v troubě rexování pokrmů rexování omáček rexování vepřového masa hovezi platky v tlakaci
Suroviny: hovězí zadní, cibule, pepř, sůl, hořčice plnotučná, olej, bujón, paprika, nálev z paprik
Hovězí plátky s rohatou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pXP1
23 názorů