Vymazlený jablečný štrúdl / závin podle paní Gáborové
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 14 011 kJ / 3 349 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,83 g |
Tuky | 169,18 g |
Vláknina | 37,20 g |
Cholesterol | 265 mg |
Sodík | 679 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 390,67 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 3. 2015 09:42
12. 3. 2015 09:38
11. 3. 2015 15:32
11. 3. 2015 11:10
11. 3. 2015 00:32
10. 3. 2015 22:57
Omlouvám se, chtěl jsem pomoci...
Měl jsem za to, že když píšete o pečení LISTOVÉHO "Já péci štrůdl na 200°C, mám z toho uhel." tak jsem si říkal, že máte blbou troubu.
No, tak samotnou troubou to tedy není...
Omlouvám se
*****
K receptu:
Ta na MÁSLE opražená strouhanka je v závinu znát
Ale máčet, natož vařit, rozinky do závinu s JABLKY!!! není nutné
10. 3. 2015 22:36
10. 3. 2015 22:22
Rum sice nedávám,rozinky jen namáčím ve šťávě a strouhanku osmaženou na másle také napoužívám,ale proč to nezkusitDobrý nápad
10. 3. 2015 19:05
...a ani nevíme, že ten echtštrúdl je z Cařihradu
http://cs.wikipedia.org/wiki/Jable%C4%8Dn%C3%BD_z%...
10. 3. 2015 19:05
10. 3. 2015 19:02
Jinak určitě je lepší těsto tažené, listovým si to ulehčujeme, to je fakt. Nevidím na tom ale nic špatného.
10. 3. 2015 18:07
10. 3. 2015 18:02
Jinak Jaroušek to řekl přesně, ale aspoň jsme se dozvěděli, jak to mají s názvem děvčata na Slovensku
10. 3. 2015 17:40
10. 3. 2015 17:28
Inak súhlasím s hostou, čo je na tom vymazleného, neviem...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Guláš na slanině s francouzskou hořčicí
Přidáno před 6 hodinami
Škvarky z hokkaidó dýně
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí křupavé česnekové nudličky
Přidáno před 11 hodinami
Zelné placičky se sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Barevný piškot bez mouky
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí kostky v citronové marinádě s žampióny
Přidáno 17. 6. 2024 16:27
Právě bylo uvařeno:
Vepřové plátky v cikánské omáčce
Moanka uvařila před 29 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
marketa.stockova@centrum.cz uvařila před 30 minutami
Cuketa s rajčátky, mrkví a parmezánem
TondaJ uvařila před 52 minutami
Šátečkové koláčky s tvarohem a meruňkami
Mizera uvařila před 1 hodinou
Domácí knedlík od maminky
Miroslava50 uvařila před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
gumajzka uvařila před 3 hodinami
Salát z řapíkatého celeru
Ivcatkoo uvařila před 4 hodinami
Křenová omáčka
Jana4503 uvařil před 6 hodinami
Těstovinový salát se sýrovou omáčkou, zeleninou a šunkou
faluska uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Portugalsko-Česko na talíři: Ve sladkém koláčovém mistrovství můžou soupeřit české koláčky proti těm portugalským
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: štrůdl, závin rozdíl štrůdly a záviny nejlepší jablečný závin z listového těsta nejlepší jablečný závin jindřichohradecké listy štrůdl nejlepší recepty strakonické štrúdle strakonický štrudl nejlepší jablečný štrůdl strakonický závin štrúdl podle polreicha závin podle polreicha jak péci štrůdl recept na nejlepší štrůdl jablečný štrůdl německý štrúdl nejlepší štrudl na světě štrúdl wikipedie pravý štrůdl testo na strudle
Suroviny: těsto listové, strouhanka, máslo, rozinky, jablko, cukr krupice, skořice, žloutek, mléko, rum
Vymazlený jablečný štrúdl / závin podle paní Gáborové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZoKv
37 názorů