Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Obyč štrúdl zvláštně pečený

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 10. 2008 16:26

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to sice piplačka, ale výsledek stojí za to. Jablka, která vám při obalování vypadnou, můžete nandat zpátky do závinu až bude stát na plechu. Pokud něco vypadne během pečení, tak dokud je to horké, můžete ty kousky nahnat zpátky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

zizala

25. 5. 2011 20:02

Týý jo, kde to bylo, že jsem si nevšimla :-?:-O:-8
Zajímavý způsob pečení :yes:

BILKOVAI

25. 5. 2011 19:47

To vypadá luxusně:-*:-p:-):yes:

scarlet

4. 4. 2010 11:43

:-p:-p:-p:-p:-O:-8:yes::-K

alus.s

12. 10. 2008 01:20

hned bych si kousek dala, i v tuhle noční hodinu. Vypadá móóóc dobře :-p :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: listové těsto pečení pečení lístového těsta štrúdl pečeme štrůdl pečení vaření jak dlouho peceme strudl orechovy strudl doba pečení listového těsta jak dlouho péct listové těsto štrůdl pečeme orechovy zavin z listoveho testa jak dlouho pect jablecny strudl jak dlouho péct závin pečení závinu pečení lístové těsto pečení-vaření.cz štrúdl z listového těsta jablečný štrůdl doba pečení listové těsto doba pečení doba peceni zavinu

Suroviny: těsto listové, jablko, rozinky, cukr moučkový, cukr krupice, cukr skořice, vejce

TopRecepty.cz

Obyč štrúdl zvláštně pečený

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZkE