Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Medvědí chleba

Tento menší chutný chléb připravíme velmi snadno za pomoci domácí pekárny. Do těsta přidáme zelené bylinky, díky kterým bude pěkně vonět. Chléb upečeme ve formě na biskupský chlebíček.

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min bez doby kynutí

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava, bez doby kynutí)

12. 4. 2010 19:06

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 629 kJ / 1 345 kcal
Bílkoviny34,65 g
Tuky28,81 g
Vláknina21,93 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,41 g
Sůl16,00 g
Sacharidy225,89 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

18. 4. 2013 08:05

Alexiss:Aleiss, jsem moc ráda, že chlebík chutnal. Já ho mám taky ráda jen s máslem a na to si dávám domácí Lučinu, teda pokud jí mám udělanou a to je přímo luxusní jídlo....;-):yes:

Alexiss Alexiss

17. 4. 2013 20:32

S dovolením přidávám foto, ačkoliv- pekla jsem během dvou dnů dvakrát (poprvé zmizel ještě teplý), ale podle vlastní fantazie. Až potom jsem tu našla tento recept, který je téměř totožný. Vynechala jsem pažitku, kmín a polovinu droždí, přidala slunečnicové a lněné semínko. Nejlepší je jen s máslem, nebo s tvarohem, i uzeným z Lidlu.
:-p:-p:-p:-)):-)):-))
Jo, ještě +9:yes:

Bibinka Bibinka

14. 4. 2010 21:52

Dneska jsem ho pekla znova, tak přidávám fotku, jak vypadá z pečky;-)

shineon

13. 4. 2010 20:45

Nepochopím, proč zadělávat těsto v pekárně a pak péct chleba v hranaté formě:-O:-O, no a na 300g mouky kostka droždí;-(;-( to jsi asi teorií o pečení v DP naprosto nepolíbená:-*, na půl kila mouky se dává čtvrtka droždí....;-)

aranosi

13. 4. 2010 09:21

:-K:yes::yes:

cardanka

13. 4. 2010 07:36

Bibi:-Ktak ten tedy je:-p já si snad tu pekárnu budu muset také koupit, stále to oddaluji, ale když tu vidím ty vaše dobroty:-O:-K:yes:jste šikulky a Tobě nyní 6.tý bodík posílám:-K

BILKOVAI BILKOVAI

12. 4. 2010 21:40

Bibinko, no to musím dát každopádně bodíka. Taky se na to chystám už nějakou dobu. Vypadá moc dobře:yes::-K

lemarti

12. 4. 2010 20:35

No tak ten láká k vyzkoušení Bibi:-O;-)+3:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 4. 2010 19:57

Je mi to jasné, Bibi!! medvědí česnek a je to tady!! Co já už jsem se nascháněla všeho, co se tady dočtu:-))! I Albert začal objednávat celozrnné mouky, Orel ďobáčky a šmakouna..:-)):-D a už vím, jak vypadá medvědí česnek. Člověk se učí celý život:-!:-! A ty máš plusík! Ten chleba se mi moc líbí:-p:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: proč se dává ocet do chleba proč se dává do chleba ocet pečení chleba biskupský chlebíček z žitné chlebové mouky proč ocet do chleba recept na biskupský chléb jak vypada medvědí česnek proč dát ocet do chleba proč se dává ocet do těsta cesnek uci proč potírat chléb vodou pečeme chleba s česnek proč se dava do testa ocet ocet do chleba proc ocet do testa proč se dává do pečiva ocet? proč se dává olej do těsta na chleba proč se přidává ocet do těsta na chleba? chleb pečeny s medvědim česnekem medvědí pečení chleba

Suroviny: voda, ocet, olej, sůl, cukr, mouka chlebová hladká, mouka tmavá chlebová žitná, droždí čerstvé, pažitka, česnek mědvědí, libeček, kmín celý, olej, ocet

TopRecepty.cz

Medvědí chleba

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XQv5