Zadělávané kuře se zeleninou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 10 173 kJ / 2 431 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 363,06 g |
Tuky | 63,53 g |
Vláknina | 29,15 g |
Cholesterol | 908 mg |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 2,76 g |
Sacharidy | 88,45 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 2. 2017 14:38
Dobré, chutné, akurát som zeleninu nepredvárala, za 30 min v rúre je krásne mäkká. Vďačný recept.
21. 2. 2012 11:43
ó, děkuji :D moc se mi líbí většina vašich receptů, tak sem chtěla taky něčím přispět... :D
21. 2. 2012 11:32
kordy:Kordy, vítám tě do naší Topkové rodiny jako nového člena a moc ti přeji, aby se ti tu s náma i receptama líbilo
Jako nové ti dávám 3.bod
Jako nové ti dávám 3.bod
21. 2. 2012 11:22
Vzhledem k tomu, že se v tom pak stejně vaří zelenina a celý vývar se nakonec výrazně dochucuje si myslím, že vývar z bujónu naprosto postačí
21. 2. 2012 11:10
spagetka: no, asi jo. Mi poslední dobou takový vývar stačí
21. 2. 2012 11:03
Jana Remkova:Je to asi tím, že já mám vlastní vývary, jak masové tak zeleninové, ale prý se bujony v poslední době zkvalitnily. Jinak s čokoládkou souhlasím, z prsíček samotných vývar není nic moc
21. 2. 2012 10:53
Jana Remkova:Jani, z kuřecích prsou žádný pořádný vývar neuděláš, to je čistá svalovina, proto tam asi autorka přidává kostku.Ale stačí koupit v masně skelet nebo pár kostí z kuř. stehen (5,-/kg), dát vařit, po hodince přidat prsa a je to.Jen to zabere víc času.Nijak nemiluji kostky, ale tady mi přidání např. gelového bujonu nijak zvlášť nevadí.
21. 2. 2012 10:46
spagetka: no, mi to příjde trochu jako škrábání na hlavě z druhé strany. Vývar je aspoň podle mnohých zde lepší z masa, než z kostky. Přece si neuvařím kostku masoxu a pak do ní nedám maso. Vývar bych měla přímo z toho masa. Nebo ne?
21. 2. 2012 10:08
správně :) to vlastně můžeme, já většinou rozpustím kostku kuřecího bujónu ve vřící vodě a v ní pak maso povařím.
21. 2. 2012 10:07
Jana Remkova: No já nevím, ale podle mě je maso daleko chutnější, když ho vaříš ve vývaru než ve vodě.
21. 2. 2012 10:01
Takže..rozumím tomu dobře: Ve vývaru povaříme nejdříve maso, to vyndáme a pak v tomtéž vývaru vaříme zeleninu? Proč nemůžeme maso uvařit ve vodě a použít vývar z toho masa?? Jinak fajn dietní recept
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 7 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 8 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 10 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 12 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 5 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 6 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 6 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 8 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 8 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 8 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 8 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 8 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak používat muškátový oříšek? Nejlépe až na závěr vaření a pouze ve velmi malém množství
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: zadělávané kuře zadělávaná brokolice zadělávané kuřecí maso kuře zadělávané zadělávané kuřecí prsa s brokolicí zadelavane maso zadělávaná kuřecí prsa kure na zelenine zadělávaná brokolce zadělávaná brokolce zadělavane kure s brokolicí co je zadelávané maso zadelavane kuře s rýží kuřecí prsa v zadělávané zelenině kuře zadělávané s muškatovym oriskem zadělávané kureci maso s rýží zadelavane maso se zeleninou vepřove zadělavane maso kuřecí maso zadělávané recept zadělávané kuře
Suroviny: vývar kuřecí, prsa kuřecí, mrkev, brokolice, cibule, máslo, mouka hladká, smetana zakysaná, šťáva citronová, sůl, pepř, strouhaný muškátový oříšek, máslo, strouhanka
Zadělávané kuře se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vD9n
11 názorů