Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zadělávaná zelenina

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Snadný

Přidat do oblíbených Marta Marta Přečíst komentáře 3

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 711 kJ /
887 kcal
Bílkoviny22,43 g
Tuky18,22 g
Vláknina29,10 g
Cholesterol 54 mg
Sodík 349 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy144,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na másle zpěníme cibuli, přidáme nakrájenou mrkev, fazolky, překrájené brambory, bujón, podlijeme vodou a dusíme téměř doměkka. Krok 2: Ve smetaně rozmícháme mouku, vlijeme do zeleniny, okořeníme, povaříme. Krok 3: Jako poslední přidáme nasekanou petrželku.

Zveřejněno 23. 7. 2008 10:26

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zadělávaná zelenina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/82qg

Podobné recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zadělávaná zelenina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/82qg

Marie

Tématické fráze:
zadělávaná mrkev, zadělávaná kapusta, zadělávané fazolky, zadělávaná mrkev recept, zadělávaná mrkev s hráškem, zadelavana cuketa, zelené fazolky na smetaně, zadělávaná kapusta s vepřovým masem, zaděláváné zelené fazolky, zelenina recepty, zadělávané fazolky na smetaně, zadělávaná kapusta recept, zadělávaní, zadělávaná kapusta recepty, zadělávaná mrkev s vepřovým masem, zadělávaná kapusta s masem, recept na zadělávanou zeleninu, zadělávaný květák, zadělávané fazolky recept, fazolky zadělávané

Suroviny:
brambory, mrkev, fazolky zelené, máslo, cibule, mouka hladká, smetana na vaření, květ muškátový, koření kari, sůl, petrželka zelená

Přidat fotografie receptu