Křepelky v pikantním koření
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 174 kJ / 41 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,14 g |
Tuky | 0,10 g |
Vláknina | 0,23 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,01 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Čerpáno z rodinné kuchařky, mnou obměněno
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 9. 2013 16:10
15. 9. 2013 16:08
6. 9. 2013 07:37
Už potom,vydám striktní příkaz - nelez mi do kuchyně. A on "já tu také bydlím "! A když jsem dost naštvaná ,tak mu řeknu jestli mu nestačí ty 4 velké pokoje ,že musí bydlet přímo v kuchyni,chudinka.
5. 9. 2013 14:58
5. 9. 2013 14:52
5. 9. 2013 10:46
Vaří dobře a rád, ale děsně rád i moje výtvory považuje za své, neb mi prý vždy dobře u tobho radí
5. 9. 2013 06:45
3. 9. 2013 21:33
3. 9. 2013 19:28
Bažanta poznám,že je z chovu už podle barvy masa,je vždy světlejší než ulovený kus. A nemá v sobě broky !
3. 9. 2013 18:55
3. 9. 2013 18:26
3. 9. 2013 18:21
suslajda: Hani, je to úžasně chutné a jemňounké masínko, ovšem přiznávám, že je asi dobré mít nějaký vlastní lepší zdroj. Za normální cenu je osobně v marketu nekoupím, pokud nebude zas akce nebo výprodej - tady se to vyplatilo
3. 9. 2013 17:59
3. 9. 2013 15:16
Normální bažant skoro žádný tuk nemá ,pokud není někde od kukuřičného pole,ale jenom trošku víc než běžný. Měla jsem bažanty z bažantnice ,ale moc nám to nechutnalo,musela jsem ten tuk ořezat,kazilo to chuť po upečení.
3. 9. 2013 15:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 14 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 20 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 21 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 22 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 6 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 6 hodinami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 9 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 9 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 10 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 11 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 11 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 11 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 11 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Křupavé brambory: Videonávod na přípravu přílohy, která nemá obdoby
Manželé se „z donucení“ pustili do přípravy hot dogů: Vyrábíme vlastní klobásy, v obchodech jsme si nevybrali, říkají
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Další recepty
Tématické fráze: krepelky recept chov křepelek recepty z křepelky krepelka recept recept na krepelky křepelky recepty křepelka na víně chov křepelek na maso jak oškubat křepelku krepelky na vine domací chov křepelek krěpelky mail kozle.pl loc:cz recepty na křepelky jak oskubat krepelky jak vykuchat křepelku recepty z krepelek krepelka v kuchyni vaření křepelek recept na krepelku
Suroviny: křepelky, víno červené suché, rozmarýn, bazalka čerstvá, petrželka, sůl mořská, pepř červený, badyán, skořice
Křepelky v pikantním koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W1m4
34 názorů