Kapr od Bošileckého mostku
Suroviny
Porce: 1-2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 521 kJ / 842 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,89 g |
Tuky | 91,12 g |
Vláknina | 0,96 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj-Recepty od Dony
Ještě ráno jsem myslela, že budu dělat "Kapra od bolševického mostku" :-)))). Název mne samozřejmě zaujal. Takže by se taky mohl nazývat Kapr od bolševického mostku-aneb..Remková, vem si brýle!! :-D :-D
Mimochodem, je skvělý!!! :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 12. 2013 16:37
casino: Zde jsem opravdu nic nevysušila a na mou obranu snad jen.. jsem kuchař lajk
4. 12. 2013 11:48
K dobrým receptům se nevyjadřuju proto, že mi přijde blbé nosit dřevo do lesa
Dobrý recept lze dobře opsat, ale i dobře zmršit a často se už z receptu dá odhadnout, zda "autor" podle "svého" receptu i vaří.
Tady mě zaujala zmínka: "...asi na 20 minut, možná malinko více..."
V české kotlině, kde se obecně ryby tepelně zpracovávají příliš dlouho, až do stavu takřka (pro gurmety) nepoživatelného je ta zmínka o čase úpravy jako z jiného světa!
Jana Remkova: Díííky
A proč to tu píšu?
Třeba si to někdo přečte, a příště než začne cokoli šupinatého "sušit" v troubě či na pánvi, tak si vzpomene, že rybce stačí v teple pobejt pár minut a ne celou věčnost...
(A nemyslete si, taky jsem už z několika, nejen vánočních kaprů, vyrobil popundekl v trojobalu
Dobrý recept lze dobře opsat, ale i dobře zmršit a často se už z receptu dá odhadnout, zda "autor" podle "svého" receptu i vaří.
Tady mě zaujala zmínka: "...asi na 20 minut, možná malinko více..."
V české kotlině, kde se obecně ryby tepelně zpracovávají příliš dlouho, až do stavu takřka (pro gurmety) nepoživatelného je ta zmínka o čase úpravy jako z jiného světa!
Jana Remkova: Díííky
A proč to tu píšu?
Třeba si to někdo přečte, a příště než začne cokoli šupinatého "sušit" v troubě či na pánvi, tak si vzpomene, že rybce stačí v teple pobejt pár minut a ne celou věčnost...
(A nemyslete si, taky jsem už z několika, nejen vánočních kaprů, vyrobil popundekl v trojobalu
4. 12. 2013 00:46
Jani, kaprik sice nebyl na sklade, takze jsem delala z vlastniho ulovku, ale znamenite papanicko.. Dekuji a posilam veliky bodik..
29. 9. 2013 10:39
23. 9. 2013 14:15
Mňam,kapřík je u nás oblíbenýa Ty ho máš moc hezky připraveného
23. 9. 2013 11:17
Jana Remkova:no tak to už se těším
23. 9. 2013 11:05
Irule: No a dnes bude pstruh po šumavsku
23. 9. 2013 07:03
skvělé, ryby zbožňuju
22. 9. 2013 23:07
srettka:
22. 9. 2013 22:53
já sa omlúvam, ale též jsem tam na moje čučky viďála teho bolšivíka sem to mušíla 3x přečítat ale naščescí je to faktum kapr dymokrat
22. 9. 2013 22:00
vem si brýle hezký kapřík
22. 9. 2013 11:07
hanes24:
22. 9. 2013 03:19
bolševický taky není špatný název, ten by byl ulovený Aurorou?Ten bude aktuální teď, před volbami. Jídlo za nic nemůže.
21. 9. 2013 17:04
Pěkná a zajímavá příprava kapříka
21. 9. 2013 15:41
Zrovna včera jsme měli k večeři kapra. Kapra máme rádi na všechny způsoby a ten tvůj bude
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 9 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 10 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 12 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 14 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 7 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 8 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 8 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 10 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 10 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 10 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 10 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 10 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Další recepty
Tématické fráze: jak dlouho se vari kapr písně o kaprovi písnička o kaprovi písnička o kaprovi jak delat z kapra jak udelat v troube krupaveho kapra jak dlouho dělat kapra na pánvi zapeceny kapr podle p.janu písničky o kaprovi kapr v trojobalu v troubě kapr jako blato písnička na tom bošileckým mostk kapr k večeři mostky vanočni cukrovi kapr
Suroviny: kapr, sůl, pepř, paprika sušená sladká, slanina anglická, paprika čerstvá bílá, rajče, olej, máslo
Kapr od Bošileckého mostku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QXpl
22 názorů