Haše z vařeného masa a brambor
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 3 416 kJ / 816 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,17 g |
Tuky | 45,64 g |
Vláknina | 7,84 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 344 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 25,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 2. 2020 15:25
Kelisova: Díky za vyzkoušení
4. 2. 2020 22:24
dnes jsem dělala na véču
1. 3. 2019 23:03
brtna: No vida, tu už jsem dlouho nedělala. Budu muset zopakovat. Díky za zprávu
1. 3. 2019 21:09
Hledala jsem jak zužitkovat zbytek vařeného masa a narazila na Váš recept. S bramborem a kys. okurkou nemělo chybu.
26. 11. 2013 19:53
Z angl. slovníku:
"hash" znamená:
hašiš, hašé (sekané maso), nasekat, zpackat, suma identifikující data, haš (n:hovor).
Možná by se to dalo zpackat i ve francojském slovníku
"hash" znamená:
hašiš, hašé (sekané maso), nasekat, zpackat, suma identifikující data, haš (n:hovor).
Možná by se to dalo zpackat i ve francojském slovníku
26. 11. 2013 13:30
Přesně tak, je to jakoby jiný název pro "kaši", prostě rozmělněné jakékoli maso, jakkoli ochucené, to tu hraje roli, že to maso se se může zapéci, nebo nemusí,. ale pořád to není kus masa jako např.kotleta vcelku.
"haše, hašé Význam:• kašovitý pokrm z masa" - opsáno z webu
"haše, hašé Význam:• kašovitý pokrm z masa" - opsáno z webu
26. 11. 2013 12:33
Jurek: Veprovy prejt je tez hase, druh masa nehraje vyznam.
26. 11. 2013 12:29
Jurek:Haše ( hašé) je mleté nebo sekané maso dušené na cibulce, někdy se zahušťuje strouhankou, jindy namočenou housku a já nastavila bramborem. Nikde se nepíše, že by to muselo být maso telecí a ani tento recept, co jste uvedl, jsem nikde pod názvem haše nenašla. Z čeho jste čerpal?
26. 11. 2013 11:07
Andrejko,
hašé je úplně něco jiného. Recept může být dobrý, ale nepleťte názvosloví jednotlivých jídel.
Haše se vyrábí z telecího masa, špetky květu,citronové kůry, máslové jíšky, špetky bílého pepře a vajec. Brambory jsou příloha.
hašé je úplně něco jiného. Recept může být dobrý, ale nepleťte názvosloví jednotlivých jídel.
Haše se vyrábí z telecího masa, špetky květu,citronové kůry, máslové jíšky, špetky bílého pepře a vajec. Brambory jsou příloha.
26. 11. 2013 05:20
Dělával jsem v 70.letech(recept od Luďka Kuehra) a říkali jsme tomu sekaná Rio, pak upadlo jaksi v zapomnění. Hned si ukládám.A bod ke jasný.
26. 11. 2013 01:37
Anna Kocikova:Přesně toto jsem chtěla napsat,připomíná mně to letní prázdniny u babičky a ráda si doma recept vyzkouším,měla jsem to ráda a myslím,že to je přesně onoŠkolní jídelna taky vařila,ale to se nedalo sníst,to byl dobrej humus.
25. 11. 2013 18:26
Andri,připomenula jsi mi dobrůtku od babiJe pravda,že ji dělávala bez sušené smažené cibulkya mě to nejvíce chutnalo postudenu,mňam
25. 11. 2013 18:15
Já dělám haše bez brambor ale se zapečenou br.kaší, kterou dávám navrch masíčka v troubě. Jinak opravdu hodně variabilní recept ideální ke zpracování masa, když ho už není pro počet strávníků dost. Někdy do masové směsi dám i papriku, rajče, porek....
Yanull: Jani, já to samé, taky mu dávám přednost, navíc si tam dám, co máme rádi. Steakům se sice nevyhýbám, ale jelikož je pořádně neumím.....
Yanull: Jani, já to samé, taky mu dávám přednost, navíc si tam dám, co máme rádi. Steakům se sice nevyhýbám, ale jelikož je pořádně neumím.....
25. 11. 2013 16:30
Taková jídla mám ráda a nejvíce je vyhledávám. Ať si o mně myslí kdo chce, co chce, ale dala bych tomuto přednost i před steakem. , proto hodnotím 4. bodem
25. 11. 2013 16:27
casino:Tak to mi řekněte, co musíte mít za obří hrnec na pštrosí skelet A jinak díky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 10 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 12 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 15 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 49 minutami
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 8 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 9 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 9 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 11 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 11 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 11 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 11 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hermelín v kuchyni 7x jinak. Nemusí zůstat jen u grilovaného či nakládaného. Jsou i další speciality
Hebkou bramborovou kaši zvládne každý začátečník. Stačí dodržet několik zásad a její konzistence bude dokonalá
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: haše hašé z mletého masa jak se dělá haše masová haše, brambor hase jidlo pokrmy z vařeného masa haše recept hašé z hoveziho masa hašé z masa hase s bramborem recept hase recepty z vařeného masa co je haše vařené mleté maso co z vareneho masa jídlo haše masová haše s bramborem zapečená haše recepty hašé hovězí haše
Suroviny: maso vepřové, brambory, vejce, česnek, sádlo, cibulka, majoránka, pepř, petržel, pažitka, libeček, sůl
Haše z vařeného masa a brambor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z5my
19 názorů