Hašanovy kotouče (Hermelín v bramborákovém těstě)

Suroviny

Hermelín
těsto (na bramboráky)
hladká mouka (na obalení sýrů)

Postup přípravy receptu

  1. Hermelíny příčně překrojíme, obalíme v mouce.

  2. Na na rozpálený olej dáme část těsta na bramborák, na to Hermelín a druhou částí sýr schováme.

  3. Smažíme do růžova.

Poznámka od kuchařky

Název je odvozen od jména Dominika Haška a takto jej pojmenovali v jedné sportovní restauraci v Karviné.

Komentáře k receptu Hašanovy kotouče (Hermelín v bramborákovém těstě)

Předchozí 1 2

Tématické fráze: sýr v bramboráku zapečený bramborák jak upravit hermelín bramborák s hermelínem oběd z hermelínu bramboráky s hermelínem hermelin v bramborovem testicku obalený hermelín zapečený hermelín hermelín na oběd syrečky v bramboraku zapečena kotleta s bramborem tvaruzky v bramboraku hermelin s bramborakem kotlety v bramboráku zapečený bramborák s hermelínem zapečené bramboráky smazeny hermelin v bramborovym teste hermelín oběd kotleta v bramboráku