Hašanovy kotouče (Hermelín v bramborákovém těstě)

Jana Dorazinová-Remková Kuchařka: Jana…

Bezmasá jídla 20 názorů

Suroviny

hermelín
těsto (na bramboráky)
hladká mouka (na obalení sýrů)
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Hermelíny příčně překrojíme, obalíme v mouce.

  2. Na na rozpálený olej si dáme kupku těsta na bramborák, na to hermelín a druhou kupkou sýr schováme.

  3. Smažíme do růžova.

Poznámka

Název je odvozen od jména Dominika Haška a takto jej pojmenovali v jedné sportovní restauraci v Karviné.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 35 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hašanovy kotouče (Hermelín v bramborákovém těstě)

1 2

Tématické fráze: sýr v bramboráku zapečený bramborák jak upravit hermelín bramborák s hermelínem oběd z hermelínu bramboráky s hermelínem hermelin v bramborovem testicku obalený hermelín zapečený hermelín hermelín na oběd syrečky v bramboraku zapečena kotleta s bramborem tvaruzky v bramboraku hermelin s bramborakem kotlety v bramboráku zapečený bramborák s hermelínem zapečené bramboráky smazeny hermelin v bramborovym teste kotleta v bramboráku maso zapečené v bramboráku

Zapomněl/a jsem heslo