Hašanovy kotouče (Hermelín v bramborákovém těstě)

Jana Remkova Kuchařka:

Bezmasá jídla 18 názorů

512

Suroviny

hermelín
těsto (na bramboráky)
hladká mouka (na obalení sýrů)
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Hermelíny si příčně překrojíme, obalíme v mouce.

  2. Na na rozpálený olej si dáme kupku těsta na bramborák, na to hermelín a druhou kupkou sýr schováme.

  3. Smažíme do růžova.

Poznámka

Název je odvozen od jména Dominika Haška a takto jej pojmenovali v jedné sportovní restauraci v Karviné.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 34 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hašanovy kotouče (Hermelín v bramborákovém těstě)

1 2

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo