

Hašanovy kotouče (Hermelín v bramborákovém těstě)
Suroviny
- Hermelín
- těsto (na bramboráky)
- hladká mouka (na obalení sýrů)
Postup přípravy receptu
Hermelíny příčně překrojíme, obalíme v mouce.
Na na rozpálený olej dáme část těsta na bramborák, na to Hermelín a druhou částí sýr schováme.
Smažíme do růžova.
Poznámka od kuchařky
Název je odvozen od jména Dominika Haška a takto jej pojmenovali v jedné sportovní restauraci v Karviné.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Hašanovy kotouče (Hermelín v bramborákovém těstě)
-
Dedecek 156: Tak snad bude chutnat
-
Teď jsme se se ženou inspirovali,večeře je jasná!!!
-
Já jsem překrojila a řeznou stranu obalila šunkou.
-
-
Máš recht, Magdi, máš recht!!! Už je to opraveno a díky za upozornění!!
-
Jani, asi by som hore v recepte pridala vetu, že každé kolečko hermelínu priečne prekrojíme. Minule som tiež takto hermelín smažila a normálne som sa zasekla, či ho mám prekrojiť, alebo nie. Ale je možné, že to každému jasné je, iba mne nie.
Je to veľmi dobré, ešte som ti nedala bod, tak až teraz. Zdravím! -
Náš dnešní oběd, trochu ZNC, protože přišla sestra s přítelem, a ze dvou hermelínů (které jsem chtěla smažit klasicky), bychom se nenajedli.Se zeleninovou oblohou jsme se najedli tři.Bezva nápad Jani
.
-
Simčo, docela bych si ho dala, dík za připomenutí
-
pěkný bezmasý receptík,teď na mne jukl z náhodných.+1
-
Eli
, děkuju, od Tebe potěší pochvala dvojnásob
!
-
Angel-ko
, překrrásná fotka, moc se ti povedla
.
-
Jó holka, to nemám zdání, to byla asi soutěž, že?
-
Jani, jak to že mi tohle uniklo???
- No jo duben ...
-
Angel, děkuji a fotku máš výstavní!!
-
Jani,dovoluju si přidat fotečku a bodíka