Hašanovy kotouče (Hermelín v bramborákovém těstě)
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Název je odvozen od jména Dominika Haška a takto jej pojmenovali v jedné sportovní restauraci v Karviné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 3. 2018 19:43
Dedecek 156: Tak snad bude chutnat
18. 3. 2018 17:30
Teď jsme se se ženou inspirovali,večeře je jasná!!!
15. 2. 2011 18:14
Já jsem překrojila a řeznou stranu obalila šunkou.
15. 2. 2011 18:11
15. 2. 2011 18:08
Máš recht, Magdi, máš recht!!! Už je to opraveno a díky za upozornění!!
15. 2. 2011 18:05
Jani, asi by som hore v recepte pridala vetu, že každé kolečko hermelínu priečne prekrojíme. Minule som tiež takto hermelín smažila a normálne som sa zasekla, či ho mám prekrojiť, alebo nie. Ale je možné, že to každému jasné je, iba mne nie.
Je to veľmi dobré, ešte som ti nedala bod, tak až teraz. Zdravím!
15. 2. 2011 17:51
Náš dnešní oběd, trochu ZNC, protože přišla sestra s přítelem, a ze dvou hermelínů (které jsem chtěla smažit klasicky), bychom se nenajedli.Se zeleninovou oblohou jsme se najedli tři.Bezva nápad Jani.
23. 8. 2010 11:16
Simčo, docela bych si ho dala, dík za připomenutí
23. 8. 2010 10:46
pěkný bezmasý receptík,teď na mne jukl z náhodných.+1
7. 10. 2009 22:40
Eli, děkuju, od Tebe potěší pochvala dvojnásob
!
7. 10. 2009 20:47
Angel-ko , překrrásná fotka, moc se ti povedla
.
7. 10. 2009 17:19
Jó holka, to nemám zdání, to byla asi soutěž, že?
7. 10. 2009 14:18
Jani, jak to že mi tohle uniklo??? - No jo duben ...
7. 10. 2009 09:41
Angel, děkuji a fotku máš výstavní!!
7. 10. 2009 09:27
Jani,dovoluju si přidat fotečku a bodíka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Maková roláda s povidly a mascarpone krémem
Přidáno před 4 hodinami

Fazolová polévka s mrkví a libečkem
Přidáno před 16 hodinami

Čočka na kyselo se smetanou
Přidáno před 18 hodinami

Koka + řez
Přidáno 28. 5. 2022 09:58

Špagety s kuřecími kousky v italské omáčce
Přidáno 28. 5. 2022 07:27

Sirup z čerstvého bezu
Přidáno 27. 5. 2022 10:15
Právě bylo uvařeno:

Valašský kontrabáš
uvařil/a bystrouska
před 1 hodinou

Čevabčiči do trouby
uvařil/a RabaRoman
před 1 hodinou

Chuďasova chlebová polévka
uvařil/a blanka12
před 1 hodinou

Rychlá halušková polévka
uvařil/a evcae
před 1 hodinou

Pečený chřest s holandskou omáčkou
uvařil/a findejsoval@seznam.cz
před 1 hodinou

Vláčné broskvové řezy s mákem
uvařil/a Teomi
před 2 hodinami

Tvarohová bábovka od Dity P.
uvařil/a Petaja
před 3 hodinami

Tuňákový salát s avokádem a vejci
uvařil/a NikolaP
před 3 hodinami

Medový perník na plech
uvařil/a Miquel
před 4 hodinami

Nadýchaná piškotová roláda
uvařil/a Petulice
před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: sýr v bramboráku zapečený bramborák jak upravit hermelín bramborák s hermelínem oběd z hermelínu bramboráky s hermelínem hermelin v bramborovem testicku obalený hermelín zapečený hermelín hermelín na oběd syrečky v bramboraku zapečena kotleta s bramborem tvaruzky v bramboraku hermelin s bramborakem kotlety v bramboráku zapečený bramborák s hermelínem zapečené bramboráky smazeny hermelin v bramborovym teste hermelín oběd kotleta v bramboráku
Suroviny: sýr hermelín, mouka hladká
Hašanovy kotouče (Hermelín v bramborákovém těstě)
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wjK8
20 názorů