Guláš z divočáka
Ke zvěřině neodmyslitelně patří "divoké" koření jako je bobkový list, jalovec a nové koření. Dodá to tu správnou lesní vůni i chuť. Do omáčky přidáme také pivo a rajčatový protlak. Jakmile se maso rozpadá, servírujeme s houskovým knedlíkem nebo čerstvým chlebem.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 572 kJ / 854 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,76 g |
Tuky | 25,36 g |
Vláknina | 14,92 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 345 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 36,15 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme nejlépe s houskovým knedlíkem nebo chlebíkem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 8. 2021 18:49
Casino musí pořád kritizovat a štvát.
9. 3. 2014 20:56
casino:
Je-li kuchařka zkušená, vaří bez receptů a s fantazií, a výsledek je vždycky stoprocentní. Vařit se musí s láskou.
Je-li kuchařka zkušená, vaří bez receptů a s fantazií, a výsledek je vždycky stoprocentní. Vařit se musí s láskou.
27. 2. 2014 22:14
casino: díky , nemám proč bych si to vymýšlela :) dělám to pořád, jediné recepty co čtu jsou buchty, tam si nikdy jistá nejsem...
27. 2. 2014 21:16
Říkáte, že nikdy nevaříte podle receptu.
No, možná si to ani neuvědomujete.
Vypadá to, že jste jich přečetla neúrekom, protože recept je až na drobnosti docela dobře napsaný a pokud se vám jen tak, sám od sebe vylíhl v hlavě, pak zasloužíte obdiv
No, možná si to ani neuvědomujete.
Vypadá to, že jste jich přečetla neúrekom, protože recept je až na drobnosti docela dobře napsaný a pokud se vám jen tak, sám od sebe vylíhl v hlavě, pak zasloužíte obdiv
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 5 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 7 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 8 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 10 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 3 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 4 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 4 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 6 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 6 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 6 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 6 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 6 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Prostřeno z Chorvatska: Dnes bude vařit „jadranská snoubenka“ Blanka Čechová. Tohle je její pljeskavica
Z jakého masa připravíte ten nejlepší guláš, který sklidí úspěch u celé rodiny
Jak na to, aby houskové knedlíky byly krásně kypré? Stačí si vybrat jeden ze tří postupů a zvládnou je spolehlivě i začátečníci
Další recepty
Tématické fráze: nejlepší guláš z divočáka recepty z divocaka gulaš z divočaka na pivě recepty na divočáka recept na divocaka guláš z divočáka na pivu plecko z divočáka plec z divočáka recepty plec z divočáka divocak recepty nejlepsi recepty z divocaka gulaš zdivočaka recept z divočáka myslivecký guláš z divočáka recepty s divocaka koření na divočáka varime z divocaka plecko z divočáka recepty guláš z divočka pečený guláš z divočáka
Suroviny: plecko, cibule, česnek, vývar masový, pivo světlé, olej, máslo, jalovec, bobkový list, koření nové koření, kmín celý, sůl, pepř, paprika sušená sladká, koření provensálské, protlak rajčatový, hořčice plnotučná, jíška
Guláš z divočáka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r5wE
4 názory