Pečený guláš na medu

JirkaCV Kuchař:

Hovězí maso 13 názorů

514

Suroviny

80 dkg hovězího masa
3 větší cibule
2 lžíce mleté papriky
lžíce sójové omáčky
lžíce worchesteru
2 lžíce kečupu
2 lžíce medu
sádlo (olej)
sklenka vína (červené nebo bílé)
1 masox
majoránka
mletý pepř
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na rozpáleném tuku osmažíme cibuli do zlatova, přidáme mletou papriku, zamícháme a po necelé minutě přidáme maso rozkrájené na kostky (trochu libovější maso, ale stačí klasická kližka).

  2. Za občasného míchání počkáme, až maso pustí vodu, přilejeme víno, přidáme na kostičky rozkrájený masox, kečup, sójovou omáčku, worchester a med a přiklopíme pokličkou.

  3. Vložíme do vyhřáté trouby na 160°C. Občas mícháme a doléváme horkou vodou a dusíme doměkka.

  4. Guláš nezahušťujeme, šťáva je po větším množství cibule dostatečně hustá. Podáváme s lepší přílohou (hranolky, americké brambory, bramboráčky...)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pečený guláš na medu

  • Lucie Lucie(neregistrovaný)

    vyborny

    Odpovědět

  • Luci Luci(neregistrovaný)

    :yes: Výborný!

    Odpovědět

  • Věrka Věrka(neregistrovaná)

    Dnes jsem ho uvařila,a s malou jsme ho měly s těstovinkama a ja úžasnej:-) :yes:

    Odpovědět

  • ALENA KOLÁROVÁ ALENA KOLÁROVÁ(neregistrovaný)

    LIDIČKY JDU DO TOHO UŽ SE MI ZBÍHAJ SLINKY SNAT SE TO POVEDE:-)):yes:

    Odpovědět

  • Lusinda79 Lusinda79

    Vyzkoušeno, kečup jsem vyměnila za passatu.Moc dobré:yes:

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Kto by to povedal?!

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    a že by ve vyhřáté troubě na 160 stupňů Celsia:-?:-?

    Odpovědět

  • HOVNOVÁL HOVNOVÁL(neregistrovaný)

    A kde se to peče :-D:-?

    Odpovědět

  • Marta Marta

    Tak gulášek jsem vyzkoušela, je výborný :-p, moje chuťové buňky se tetelily blahem, dokonce i syn, který u masa občas frfňá, tak ho vyjedl z talíře dříve než hranolky, což se stalo poprvé. Masox nepoužívám, tak jsem musela dát bio kuřecí, vůbec to ale nevadilo a šťáva byla skutečně pořád hustá, skvělá...určitě zase někdy udělám :yes:

    Odpovědět

  • Lusinda79 Lusinda79

    Jirko super!!Já i obyč guláš dělám tak, že cca po půl hodině vaření ho šoupnu do trouby a dopékám při mírné teplotě.Tak to šmakuje i dceři.1 jako mé rodné Brno!

    Odpovědět

  • Jikotka Jikotka

    Přidávám se ,vypadá to výborně:-p:yes:

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    No, na hovězí toho tolik nemám, taky ukládám!:yes:

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    to si uložím a určitě na něj dojde ;-):yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: pečený guláš od ládi hrušky guláš v troubě segedínský guláš v troubě pečený hovězí guláš pečený segedínský guláš hovězí guláš pečený v troubě lada hruska peceny gulas kančí guláš v troubě hovězí guláš v troubě gulas do trouby hovězí guláš pečený segedínský guláš pečený pečený segedín medovy gulas pečenej guláš hovězí na medu pečený guláš hovězí recepty ládi hrušky gulas v troube hovězí pečený guláš guláš pečenej

Zapomněl/a jsem heslo