Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš na černém pivu

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min

70 min (70 min příprava)

23. 2. 2009 10:29

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota5 137 kJ / 1 228 kcal
Bílkoviny133,35 g
Tuky28,32 g
Vláknina18,10 g
Cholesterol390 mg
Sodík383 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy90,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Dajda

14. 9. 2015 06:15

Wilibald: Ale to je přece velmi individuální podle toho, jaké maso koupíte, jak bude odleželé apod. Někdy se dokonce stane, že máte část kostek měkčích a část tužších, a přitom jste je nakrájel z jednoho kusu masa! Vařit guláš podle hodinek moc nejde, zkoušení se rozhodně nevyhnete. Ale proč hned vyndavat kousky masa z hrnce? Pořiďte si dvouzubou vidličku a naučte se zjišťovat měkkost masa vpichem! ;-)

Wilibald

14. 9. 2015 01:53

Půjdu na to.Jak dlouho je čas dušení do změknutí:-? Nechce se mi každou chvíli vytahovat kousky masa a zkoušet tuhost.

Frantisek

18. 5. 2015 17:38

:-)):-)):-)):-p

JanaDorazinova

21. 3. 2015 10:12

SKLAR: Tak snad bude chutnat :-)

SKLAR

21. 3. 2015 09:43

Teď sem ho začal vařit.Zatím krásně voní a má krásnou barvu,tak uvidíme.:-p

JanaDorazinova

13. 11. 2014 00:37

Tereza Blazkova: Díky za foto :-)

Tereza Blazkova

12. 11. 2014 19:49

Jani, gulášek byl moc dobrý, takový zvláštní, ale chutnal nám :yes::-). Posílám Ti 32. bodíka a fotečku ;-).

JanaDorazinova

23. 2. 2014 17:50

sedlakantonin: Děkuji :-D

sedlakantonin

23. 2. 2014 16:31

cibule jsem dal jako masa,ne na váhu,ale na množství.jaká hromada
masa,taková hromada cibule.jinak recept od tebe je vynikající.
dávám za něj :yes::yes::-p:-p;-)

JanaDorazinova

21. 10. 2013 20:04

Katastrophe: děkuji:-)

Katastrophe

21. 10. 2013 15:48

Jsem zvyklá dělat guláš jen z hovězího, ale tentokrát jsem potřebovala udělat "kotel" jídla, které vydrží a měla jsem jen vepřové a musím říct, že podle tohoto receptu nám chutnalo velmi :-K
Určitě dávám do oblíbených :yes:

JanaDorazinova

23. 11. 2012 23:55

Damian: Určitě si nějak poradíš. Ještě ti snad pomůže..z plece se dělává i ražničí-špízy, taky segedinský guláš třeba, je to kvalitní maso, někdo z něj dělá i řízky, ale ty jsou myslím malinko tuhší.;-)

Damian

23. 11. 2012 22:45

Jana Remkova: Děkuji moc, vypadá to chutné, proto musím to zkusit :yes:

JanaDorazinova

23. 11. 2012 22:29

Damian: Vepřové ramínko. ;-) Je to na přední noze na rameni;-). Vepřová plec.

Damian

23. 11. 2012 21:28

Ahoj, můžete mi říct, co je "plece"? Jsem cizinec, a slovník neumí přeložit to. Díky ;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí guláš na pivě hovězí guláš na pivu veprovy gulas na pivu vepřový pivní guláš vepřový pivní guláš- -- guláš s černým pivem gulas s pivem pivni gulas vepřový guláš na pivě kančí na pivě hovězí guláš na pivu recept jak udelat tmavy gulas na černém pivu guláš recept guláš napivu vepřové maso na černém pivu cerne pivo vepřové na pivu guláš na pivu-recept pivní guláš vepřový

Suroviny: plec vepřová, cibule, sádlo, protlak rajský, paprika sušená sladká, pivo černé, sůl, česnek, pepř, koření chilli, kmín celý, chléb, mouka hladká

TopRecepty.cz

Guláš na černém pivu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5ED