Hovězí roláda s cuketou a šalvějí
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 8 170 kJ / 1 953 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,78 g |
Tuky | 195,49 g |
Vláknina | 15,80 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 3,39 g |
Sůl | 8,45 g |
Sacharidy | 31,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já jsem roládu dusila v papiňáku. Postup je úplně stejný.
Po prudkém opečení podlijeme 350ml horké vody. Hrnec uzavřeme tlakovou poklicí a od doby varu dusíme na slabém plameni pod tlakem 35minut.
Po ochlazení hrnec otevřeme, doděláme šťávu a podáváme.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 9. 2014 17:12
Možná by nebylo od věci přemístit odkaz do"Příspěvky mimo hodnocení receptu"Tady to moc lidí hledat nebude
rozmarynaH:Ano...je to jménoDotyčný se o něm zmínil v jednom komentáři pod receptem,když napsal něco v tom smyslu,že jeho jmenovec se z nouze naučil housti na housle
casino:Dalibore,Daliborejá mít obě ruce levé,jak tady uvádíš Ty...no,to není moc na chlubení seJá je mám"naštěstí"invalidní po těžkém úrazu(a ne od narození)tak si to"kluntám"jak to jen jde
30. 8. 2014 15:03
Takže : http://www.youtube.com/watch?v=nfY0lrdXar8&list=PL...
30. 8. 2014 14:59
Mně to v Mozilla i v Explorelu píše cosi o nedostupnosti...
30. 8. 2014 14:36
Mimochodom, užitočnejšie by bolo vložiť aktívny link.
https://www.youtube.com/watch?v=nfY0lrdXar8&list=P...
30. 8. 2014 08:53
30. 8. 2014 08:28
Casino umí hezky napsat recept, má zkušenosti s vařením a umí zacházet se svým mateřským jazykem. Zůstává nad věcí, přestože je častován nadávkami, a nedá se vyprovokovat k hrubostem.
30. 8. 2014 07:53
Kdosi tu psal, že jste otravný, opravdu jste Možná více jako nějaký dotěrný hmyz, jenže toho se jde snadno zbavit, vás, bohužel, ne.
29. 8. 2014 22:37
Taky jsem chabrus na ruce…
Mám obě levý a roky jsem kluntal rolády stejně jako vy Když ale objevil jsem to vííídeo, tak ho šířím všude možně a soudě podle vaší reakce, tak i nemožně Chápu ale, že bylo jest vám lépe setrvati v blažené nevědomosti, leč věřím, že najdou se i kolegové tací, kteří prahnou po tom něco nového se i v kulinařině naučiti a ve vaření se zdokonaliti...
29. 8. 2014 13:13
29. 8. 2014 11:56
29. 8. 2014 11:09
29. 8. 2014 08:38
Kombinace cukety a špeku - ňam
29. 8. 2014 00:51
28. 8. 2014 23:26
28. 8. 2014 23:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 2 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 10 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 11 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 23 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Jogurtový chlebíček
Přidáno 11. 6. 2024 17:56
Právě bylo uvařeno:
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 18 minutami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 20 minutami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 23 minutami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 23 minutami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 26 minutami
Vídeňské brambory
Mettynka uvařila před 50 minutami
Lečo, jak ho dělám já
PETROCK1973 uvařila před 57 minutami
Slané muffiny
olca1983 uvařila před 1 hodinou
Cookies s čokoládou
Simooor uvařil před 1 hodinou
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Simooor uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodové tiramisu: Úžasný nepečený dezert s jemným krémem voní jahodami, kterým dá tu správnou chuť speciální ingredience
Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky
Koláčové dobroty od Marcely: Pekařka nám prozradila svůj recept na dvojctihodné koláčky, které voní máslem a rumem
Další recepty
Tématické fráze: hovězí roláda vázání masové rolády video jak uvazat roladu hovezi maso na roladu recept na hovězí roládu vazani rolady roláda recept hovezi recept na hovězí rolády hovězí maso s cuketou návod na vázání masové rolády hovezi rolady na páře vázání masových rolád uvázat roládu video postup vázání rolády jak uvázat plněnou roládu video vázání rolády video video vázání rolády hovězí roláda s lososem jak udelat hovezi roladu s hoveziho orechu vázání rolády provázkem
Suroviny: maso hovězí, cuketa strouhaná, slanina debrecínská, cibule, šalvěj, hořčice, olej, solamyl, sůl, pepř mletý, voda
Hovězí roláda s cuketou a šalvějí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xN0E
21 názorů