Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušené hovězí s kapary

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 10. 2009 18:51

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 807 kJ / 671 kcal
Bílkoviny113,65 g
Tuky6,93 g
Vláknina5,35 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 996 mg
Sůl2,30 g
Sacharidy13,36 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kdo má v PH kameninovou nádobu, orestuje maso a cibuli přímo v ní. Samozřejmě jde připravit i bez PH.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

olina16

29. 12. 2010 20:00

Vařila jsem dnes k obědu, sice "normálně", PH nemám, ale bylo to výborné. Bodík :yes:

maris maris

9. 12. 2009 19:38

Děkuju:-K, záleží určitě na kvalitě masa, ale myslím, že ty 3 hodiny stačí:-)

destovka

9. 12. 2009 18:55

Vyborne to vypada:yes::yes::yes:!!! Urcite zkusim!! Jak dlouho to varis na High??? Asi tak 3 hodiny???:-K

mirca75 mirca75

26. 10. 2009 10:12

Maris:-)já "kaprdlata" nemusím:-/,ale ty tvoje fotečky:-O-jsi profík:yes:;-).

Merylas Merylas (moderátorka)

25. 10. 2009 20:22

Maris, máš moc "jedlé" fotky:-D:yes: Nevím, jak to jinak napsat:-))

Marta Marta

25. 10. 2009 10:46

Maris - víš, jak moc jsem se při výběru výhry rozmýšlela, jestli si vzít PH nebo né a zvolila jsem dobře, takové dobroty bych se určitě nedala;-):yes:

maris maris

25. 10. 2009 10:05

Jani, pipre, určitě vyzkoušejte a uvidíte. My je máme moc rádi, ale vím, že nemusí chutnat každému :-)

pipre pipre

24. 10. 2009 22:00

Zrovna dnes jsem na ně kapary koukala v obchodě a přemýšlela, zda je koupit. Zatím jsem je nepoužila v žádném jídle, ale zkusím.:..Zatím bodík za krásnou fotku a masíčko se šťávičkou vypadá také moc dobře:yes:5. Na olivy jsem např. pohlížela také s nedůvěrou a dnes je používám často :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 10. 2009 19:52

Díky za vysvětlení, mám dojem, že je každý den vidím v nějakých malých skleničkách v Albertu v nějakém nálevu. Pravda, nikdy jsem je nezkoušela, ale napravím to;-)

Eliza Eliza

24. 10. 2009 19:20

Maris, ty s tím pomalým hrncem tedy kouzlíš...:-p Koukám, že ta tvoje výhra přináší výhody i ostatním majitelům pomalých hrnců zde (mezi které zatím nepatřím). I když hrnec nemám, dovedu si představit realizaci v obyčejné kuchyni (svojí) a proto ukládám. Tvoje fotky jsou již tradičně voňavé, estetické a k "oblíznutí" :-p:-D.

maris maris

24. 10. 2009 19:02

spagetka spagetka

24. 10. 2009 19:01

Jé, kapary k masíčku miluju,supéér :-p:-p:-p:yes::yes::yes:, Jani R. kapary jsou nerozvitá poupátka kaparových keřů, a jsou naprosto skvělým doplňkem v kuchyni, používám i na chlebíčky, do pomazánek, jinak pro podrobnosti mrkni sem : http://www.labuznik.com/article.php?ID=35

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 10. 2009 18:57

Maris, právě jsem ten výraz- kapary slyšela:-8, no, zabij mne, nevzpomenu si, v jaké formě to prodávají, nemáš ještě? Vím, že už jsem se s tím setkala, ale totál výpadek:-)):-D Jinak :yes:, ta šťáva píše:-p Teď se dívám na ten detail, to jsou ty malé kuličky, že? Bývá to v malé skleničce, že?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí na kaparech kapary kapary v kuchyni recepty s kapary co jsou kapary kapary recept dušené hovězí kapary recepty kde koupit kapary co je kapary pomalý hrnec recept s kapary hovězí maso s kapary hovezi platky na kaparech kapary koupit hovězí maso na kaparech hovězí plátky s kapary maso na kapari co je kapari kapari

Suroviny: maso hovězí, víno bílé suché, cibule červená, kapary, paprika sušená sladká, sůl, pepř, olej, máslo, bujón

TopRecepty.cz

Dušené hovězí s kapary

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6XR9