Pikantní kapr od Dehtáře
Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 11 128 kJ / 2 660 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,00 g |
Tuky | 232,75 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 908 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 17,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj-Nejlepší recepty od Dony-pro ty, kteří se opět budou ptát na název :-D
Pro mne snad nejlepší kapr, jakého jsem upravovala.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 11. 2015 18:22
Raviolka:
11. 11. 2015 14:40
Výborný recept! Za studena to musí taky chutnat skvěle, žel... nezbylo! Tak snad příště
17. 1. 2015 18:47
zizalka: Děkuji za vyzkoušení, taky si ho zas udělám . Moc mi chutnal.
17. 1. 2015 14:48
Kapřík byl dnes k obědu a můžu potvrdit byl výborný horčice mu dodá ten správný šmak
6. 1. 2015 10:46
jojo to by taky šlo
4. 1. 2015 23:46
cecilka: V receptu je psáno, zbavit kůže. Já to dělám, protože partner ji nemá rád, ale kdybych to dělala jen pro sebe, rozhodně bych ji nechala, mi to s kůží moc chutná. Co se týká pstruha, nezkoušela jsem. Je to docela drahá ryba na to, abych ji kupovala moc často, ale rozhodně bych se toho nebála
4. 1. 2015 21:21
Mám dve otázky:
musím kapra zbaviť kože? My ju totiž máme radi, ryba má tú správnu rybaciu chuť.
A dá sa tento recept použiť aj pri pstruhovi?
Môj partenr je rybár=máme plnú mrazničku aj kaprov aj pstruhov+ iných druhov rýb a mne už dochádza fantázia, ako ich upraviť. A to mám Jihočeskou rybařskou kuchařku!
musím kapra zbaviť kože? My ju totiž máme radi, ryba má tú správnu rybaciu chuť.
A dá sa tento recept použiť aj pri pstruhovi?
Môj partenr je rybár=máme plnú mrazničku aj kaprov aj pstruhov+ iných druhov rýb a mne už dochádza fantázia, ako ich upraviť. A to mám Jihočeskou rybařskou kuchařku!
4. 1. 2015 17:37
4. 1. 2015 17:33
Jednoduchá a rychlá úprava
4. 1. 2015 16:23
Irrena: Je moc dobrý i postudenu. Všera večer jsem si dala ještě jeden kousek a paráda
4. 1. 2015 15:28
Musím vyzkoušet, ještě mám kapra v mrazáku
3. 1. 2015 14:24
Určitě moc dobré
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 8 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 10 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 12 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 13 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 7 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 8 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 8 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 10 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 10 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 10 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 10 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 10 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
Naporcovat kapra na podkovy, připravit filety a z nich porce na smažení, stejně jako odstranit kůži - to vše nás naučí názorné video
Čím naplnit piknikový koš. Vše lze připravit předem a na místě jen naservírovat, abychom si pobyt venku co nejlépe užili
Další recepty
Tématické fráze: jak upravit kapra pikantní kapr kapr na hořčici pikantní kapr bez kúže pikantní smažený kapr jak zbavit kapra kůže kapr recepty za studená zbavení kapra kůže kapr hořčice kapr na studeno upravy z kapra kapr v hořčici kuchařka: janadorazinova kapr obaleny v horcici pikantní smažení kapr recepty na kapra marinovaný kapr za studena recept salát fantazia úprava pikantního kapra jak upravovat kapra
Suroviny: kapr, sůl, mouka hladká, olej, hořčice, olej, šťáva citronová, pepř, sůl
Pikantní kapr od Dehtáře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M2E1
12 názorů