Pečené zelníky se slaninou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 814 kJ / 912 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,28 g |
Tuky | 64,87 g |
Vláknina | 14,05 g |
Cholesterol | 309 mg |
Sodík | 5,17 g |
Sůl | 12,88 g |
Sacharidy | 49,62 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Před koncem pečení můžete posypat strouhaným tvrdým sýrem. Kdo by měl obavy, že to bude moc kyselé, tak zelí předem propláchne.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 1. 2022 19:34
dobrota :)
7. 4. 2021 17:12
tohle jserm dělala asi před 10 roky na chalupě ještě jsem tam dávala česnek, moc nám to chutnalo, polovinu zelí propláchnu a polovinu jen vyždímám. Díky za připomínku dobrého a zapomenutého receptu máš je moc krásné
13. 11. 2016 17:46
LLenule: Každé zelí je jiné, já jsem ho neproplachovala, a byly dobré. Myslím, že pro někoho bude lepší zelí propláchnout ale zase ztratí tu chuť. Zelníky jsou kyselejší, to není jako bramborák. Dopíšu to do receptu.
13. 11. 2016 17:36
LLenule: a proč jste směs před pečením neochutnala?
13. 11. 2016 17:34
Nevím čím to je, dělala jsem přesně podle návodu a placičky mám dosti kyselé
7. 11. 2016 20:05
Mńam..mňam...ještě koupit zelí a jde se ne to
6. 11. 2016 08:35
Mňam-ukládám
5. 11. 2016 15:30
5. 11. 2016 14:36
Tom Beyk: Tome děkuji Tobě a taky všem...
5. 11. 2016 14:24
...prima technologie - nemusí se stát u pánve - pro mě lenocha úžasné. Musí to být dobré i kdyby nechtělo
5. 11. 2016 13:27
mnam,mnam
4. 11. 2016 19:45
4. 11. 2016 16:53
Hezké zelné placky
4. 11. 2016 14:47
Pekne, specham s prvnim bodem
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 8 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 9 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 13 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 6 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 7 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 7 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 9 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 9 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 9 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 9 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 9 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Režisér a producent Petr Jákl: Zbožňuju chipsy a oříšky a nesnáším vaření podle receptů, raději improvizuji
Další recepty
Tématické fráze: zelníky zelníky z kyselého zelí zelníky v pečené v troubě zelníky recept recept na zelníky zelňiky pecene v troubě zelňáky se slaninou recepty zelníky zelníky bez brambor zelníky z kysaného zelí-recept zelníky v remosce zelníky bez sádla zelniky top zelné placičky z kysaného zelí se slaninou kapustníky pečené pečené zelí se se slaninou staročeský zelnik na na plech zelnaky se slaninou v troube zelníky z kyselého kysané zelí zelníky placky se slaninou
Suroviny: zelí kysané, slanina anglická, vejce, cibule sušená, mouka hladká, strouhanka, mléko, sůl, kmín celý, pepř, sádlo
Pečené zelníky se slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k0A6
14 názorů