Zelňáky v troubě

Gordias Kuchař: Gordias

Bezmasá jídla 8 názorů

Suroviny

500 g kysaného zelí
150 g sádla
2 lžíce škvarků
2 hrnky hladké mouky
lžička soli
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Ze zelí vymačkáme vodu, čím více tím lépe. Vše smícháme a uděláme těsto. Sádlo doporučuji předem "rozpustit".

  2. Na válu rozválíme na co nejtenčí placku. Nakrájíme a smažíme na čistém plechu v troubě na 170 stupňů do zlatova. Přibližně 10-15 minut. Je potřeba dobře hlídat, protože stačí minutka navíc a je pozdě:)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Zelňáky v troubě

Tématické fráze: domácí zelnáky pečené zelňáky s tvarohem tvarohové zelňáky zelnáky z kysaného zelí na plech pečené zelňáky zelnaky pecene v troube domácí zelňáky zelnaky pecene zelňáky smažené zelňáky zalnáky z kysaného zelí a tvarohem zelňáky pečené v troubě recept pečený zelnak zelňáky na plech zelňak pečený v troubě zalňáky s tvarohem vaření zelnáky kysané zeli na plechu recept na zelnáky s tvarohem bezlepkove zelnaky

Zapomněl/a jsem heslo