Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 224 kJ / 532 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,53 g |
Tuky | 45,32 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 812 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 22,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slaninová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQ3
Moje poznámka
Slaninová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQ3
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 5 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 10 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 14 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 1 hodinou
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 5 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 7 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 7 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 7 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 8 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 10 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 11 hodinami
Tématické fráze:
omáčky ke knedlíkům,
co k bramborovému knedlíku,
omáčka k bramborovým knedlíkům,
co k bramborovym knedlikum,
omacka ke knedlikum,
omáčka k bramborovému knedliku,
omacka ke knedliku,
omáčky ke knedlíku,
omáčky k bramborovým knedlíkům,
omáčky k bramborovému knedlíku,
francouska omačka,
co ke knedliku,
rychlá omáčka ke knedlíkům,
omáčka s bramborovým knedlíkem,
rychlá omáčka ke knedlíku,
co uvařit k bramborovým knedlikům,
omacka k bramborovim knedlikum,
priloha k bramborovym knedlikum,
vaření omáčky k bramborovým knedlíkum,
omacka k bramboram
Suroviny:
cibule,
slanina,
mouka hladká,
vývar,
bobkový list,
koření hřebíček,
ocet
Komentáře (1)