Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelník na plechu

Hodnocení receptu je 4,9 (68×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 9. 2009 19:26

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 615 kJ / 1 820 kcal
Bílkoviny103,79 g
Tuky35,49 g
Vláknina49,09 g
Cholesterol 907 mg
Sodík 6,10 g
Sůl14,63 g
Sacharidy249,74 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Oskeruska

23. 4. 2023 18:12

moc dobrý, pochutnali jsme si<3:-K

yanull yanull

2. 4. 2020 15:40

Jiřina Hrubá: V postupu je, že brambory nastrouháme a vymačkáme z nich šťávu, tudíž se jedná o brambory syrové ;-)

Yveta

18. 1. 2018 17:12

Na Slovensku je to většinou haruľa a je to fajn,různé kombinace strouhaných brambor třeba s bryndzou a v troubě se nepotřebuje tolik tuku jako na smažení.:-):yes:

Květa

4. 11. 2017 20:39

monikaK: Tak já jsem zase přečetla "zelník na plochu" :-O

Jiřina Hrubá

30. 1. 2017 10:32

Prosím, ty brambory vařené nebo syrové?

jana wichová

15. 9. 2016 09:17

Famozní záležitost,vynikající,určitě jsem ho nedělala naposledy. Mám ráda takové recepty -šup ,šup. Díky.:yes:

Anet

21. 5. 2015 13:09

Tak zatím se pečeme v troubě, tak jsem na to mé dílo zvědavá a k tomu jsem udělala ještě zelňačku :-D

Suvicka Suvicka

10. 1. 2011 17:47

Posilam 26. bod, meli jsme k obedu, jen jsem nesmazila na plechu, ale normalne na panvi. Pridavam fotecku na konec, jidlo bylo vyborne. :yes::-K

macek 2

17. 4. 2010 20:31

Dneska jsme ho měli k obědu byla to mňamka:yes::yes: díky za inspiraci dávam bodík :-))

Reny2

24. 2. 2010 22:54

Tak vazeni spolupachatele....myslim,ze jsem nasla uzasny stranky pro nakopnuti inspirace....no a receptiky Eli jsou opravdu na obrovitanskou jednicku.Jeden uz jsem spachala a na dalsi 4 se chystam....kolikrat nevim,co tem svym dvema raraskum predlozit a tohle vypada naprosto uuuuzasne... :yes::yes::yes:

Lucia Lucia

23. 11. 2009 07:58

To je dobrůtka!!!!!To chce rozhodně bodíka:yes::-*

monikaK

12. 11. 2009 11:10

Jsem se musela sama sobě zasmát:Koukám na název receptu a čtu - zedník na plechu,koho by to nezaujalo,že :-D:-D.I když je to "pouze" zelník,ukládám si do oblíbených a posílám bodíka.Mám ráda taková jídla,jednoduchá,bramborová;-)

Michaela Medkova Michaela Medkova

12. 11. 2009 10:20

Ještě jsem nikdy nedělala,ani nejedla,ale vytisknu si recept a co nejdřív zkusím. Zelník vypadá moc dobře.:-))

zapadak

12. 11. 2009 09:58

zelník na plechu je super bašta,zařazujeme si ho mezi oblíbená jídla a tobě posíláme bodík.

Eliza Eliza

4. 11. 2009 18:59

Venco, prostě vyrob množství těsta podle návodu, rozetři ho na plech, který máš k dispozici a uprav dobu pečení. Po půlhodině to zkontroluj (klidně si vidličkou narýpni z prostředka a ochutnej, abys měl jistotu ;-). Buď to bude hotové, nebo přidáš 10 minut...pak třeba dalších deset... Jen neochutnávej moc často a vydatně, ať to nesníš za syrova...:-D:-D
Nic na tom není, jsou podstatně složitější recepty :-K.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zelníky zelník zelníky recept recept na zelníky zelnik recept zelńáky zelnáky na plech pečené zelníky zelníky pečené zelníky v troubě recept zelníky zelníky recepty recepty zelníky recepty zelník recept na zelník zelníky pečené z hlávkového zelí bramborové zelníky cmunda pecena v troube zelníky pečené v troubě zelníky z hlávkového zelí

Suroviny: brambory, zelí kysané, vejce, mouka polohrubá, maso uzené, česnek, majoránka, kmín drcený, petrželka zelená, pažitka, sůl, pepř, sádlo

TopRecepty.cz

Zelník na plechu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rRP4