Sýrovo-lilkové špízy
Sýrovo-lilkové špízy jsou skvělou volbou pro každého, kdo hledá lehký a chutný pokrm na grilu. Kombinace jemného sýra a šťavnatého lilku vytváří spojení chutí, která je ideální pro letní grilování. Tyto vegetariánské špízy jsou nejen zdravé a výživné, ale také se snadno připravují.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 7 073 kJ / 1 691 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,15 g |
Tuky | 105,06 g |
Vláknina | 9,45 g |
Cholesterol | 315 mg |
Sodík | 5,37 g |
Sůl | 13,38 g |
Sacharidy | 91,39 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 8. 2010 20:29
To jsi mě potěšila, jen škoda, žes nefotila...
16. 8. 2010 20:20
Elizo, dneska proběhla variace na tvé téma sice byl vypuštěn lilek, ale pečivo a sýry byly zachovány a olivy nahradila anglická slanina ale bylo to rychlé a výborné tak rychlé a výborné, že na fotky ani nedošlo tak snad příště, určitě nedělám naposledy+
15. 8. 2010 10:57
10. 3. 2010 13:31
Nádhera +6
8. 9. 2009 00:12
Špízy jsou prostě špízy! A s tolika dobrotama a s pečivem, které jsem napíchnout ještě nezkoušela, vypadá recept velmi lákavě. Bodík!
6. 9. 2009 23:21
Jani, sýry můžeš použít podle svého uvážení a chuti . Dnes bych tak ráda použila jadel, ale neměla jsem ho. Recept jsem napsala tak, jak se realizoval v naší kuchyni, ale ohledně druhů sýrů nejsou žádná omezení, většina se jich stejně rozteče tak, jak se pohybuje pánví... Ty sýrové "opečánky" jsou na tom nejchutnější, i když je to celé tak dobré. Tím nechci chválit sebe, ale chci se podělit o recept, který je opravdu .
6. 9. 2009 23:16
Elizoty fotky,nádhera
6. 9. 2009 22:38
Eli, moc ráda bych vyzkoušela tvůj receptík, lilek jsem dělala jednou a vůbec mne nesklamal, ale je tam i hermelín a ten je dost tučný. Třeba by to šlo s tvarůžkama, ty jsou skoro netučné
6. 9. 2009 21:29
Elizo, paráda!! + 2.
6. 9. 2009 20:41
Eli, Maris to řekla jasně .+
6. 9. 2009 19:13
Elizo, nádhera - recept i fotky , je to jasný +
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 4 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 6 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 7 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 9 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 3 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 4 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 4 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 5 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 5 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 6 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 6 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 6 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sýry můžeme zpracovat na mnoho různých pokrmů. Poradí náš přehled
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Šalvěj je významná léčivka i chutná bylina do kuchyně. Jak a kde ji nejlépe upotřebíme
Další recepty
Tématické fráze: tepelná úprava lilku kuře s tvarůžkama lilek špíz recepty s tvarůžkama špízy s lilkem špízy lilek lilek špízy lilkové recepty kuchyňská úprava lilku lilek tepelná ůprava u mě v kuchyni recepty lilkový tatarák bezmasé recepty z lilku bezmasé špízy bezmasí špíz chléb s tvarůžkama nejlepší recept na palačinky sekaná s tvarůžkama tatarský špíz tepelná úrpava lilku špízy syrove
Suroviny: lilek, olivy černé, sýr hermelín, sýr niva, sýr ementál, rohlík, česnek, sůl, olej olivový
Sýrovo-lilkové špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrK5
11 názorů