Sýrové palačinky se šunkou

www.toprecepty.cz Kuchař:

Bezmasá jídla 33 názorů

56
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Suroviny

0,5 l mléka
Nyní v akci
2 žloutky
špetka soli
Nyní v akci
8 velkých lžic polohrubé mouky
máslo nebo tuk na smažení
10 dkg strouhaného sýra
10 dkg jemně pokrájené šunky
kečup
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. V mléce rozšleháme žloutky, osolíme a postupně zašleháme mouku, až vznikne hustší těstíčko.

  2. Na pánvi na rozpuštěném másle pečeme menší palačinky tak, že když palačinku obracíme, posypeme ji strouhaným sýrem a pokrájenou šunkou.

  3. Palačinku přehneme a zapečeme. Palačinky podáváme teplé. Před podávání pokapeme kečupem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 60 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Sýrové palačinky se šunkou

  • vladimír vladimír

    Palačinka=jídlo!s jakou náplní si jí uděláš,takovou zbaštíš.Pochop,někdo SI UDĚLÁ JÍLO PODLE SEBE.!Je jen na každým co do tý palačinky nacpe,nebo ne?!:yes:::yes:

    Odpovědět

  • Dugogh Dugogh

    Bezva, jednou si ty palacinky co drazdi vegetariany uklohnim.

    Odpovědět

  • lemeL lemeL

    těsto se nedá :no: za mě bod nee

    Odpovědět

  • Peťule Peťule

    Je to dobré!!!:-!

    Odpovědět

  • Ribanna Ribanna

    Dělala jsem,je to dobré,jen jsem musela opatrně s tou vrstvou šunky-sýra aby nebyla moc vysoká a palačinka se nelámala.Dala jsem k tomu pikantní-kyselejší zeleninový salát,vhodně jemnou chutˇ palačinek doplnuje..:-*

    Odpovědět

  • ilča ilča

    nesnáším hloupé ženské

    Odpovědět

  • AnnaD AnnaD

    Jé, to mi připomnělo dobu, kdy jsem byla v Paříž... hezký recept a dávám :yes:

    Odpovědět

  • Ivana79 Ivana79

    Dnes som sa inšpirovala týmto receptom a som veľmi milo prekvapená,je to výborné,lahodné:-p:-*Pred zapekaním som palacinky potrela bielym jogurtom a posypala mozarellou.Ja to považujem za bezmäsité jedlo,aj keď je tam šunka,ale to je vec názoru.Pridávam fotky;-)

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    PETKA, zdar!

    Odpovědět

  • PET-lahev PET-lahev

    Magdalenka: :-D to je právě to, že za poslední dobu bych ty ruce musela mít přisedlé snad pořád :-) Takže receptům a objektivním kritikám "ZDAR" ;-)

    Odpovědět

  • chocolate chocolate

    Já vás dámy chápu obě, když se tu kdosi navážel do vybusné, že nepíše česky, musela jsem se ozvat a zastat.

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    PET-lahev (neregistrovaný/á), úplne ti rozumiem. Preto si radšej prisadnem ruky, lebo sa mi prsty roztrasú nad klávesnicou...:-D

    Odpovědět

  • PET-lahev PET-lahev

    Magdalenko, já to chápu, že už je to stará debata a že můj komentář není aktuální, ale už mě to tu prostě sem tam tak rozčílilo, že sem se k tomu taky už musela vyjádřit...vím, že zase někdo odvětí, že jestli se mi tu něco nelíbí, tak mám jít na jinej server..ale tak uznej, je tohle normální, aby někdo zkritizoval, že sem někdo dá plněnej hermelín s hranolkama, že je to tučný jak blázen a ještě k tomu dá hranolky, že umře na cholesterol? kdyť tohle je přece víceméně o inspiraci..nikdo nikoho nenutí, aby si k tomu ty hranolky dělal....ale řeší se to tady klidně na 5 A4řek komentářů, jak ta autorka může žít takhle nezdravě....no prostě už přetekly nervy asi :-)

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    PET-lahev (neregistrovaný/á), pozri si, prosím, dátumy a kto sa tu bavil a o čom...niekto neznámy - zrejme z nudy...

    Odpovědět

  • PET-lahev PET-lahev

    Tak....předejdu spekulacím a dopředu upozorňuju, že registrovaná jsem, jen se mi nechce přihlašovat. A dál...jste už normální tady? to je pod každým 3. receptem nějaké dohady a hloupé připomínky. Je v tom maso? no a co? jde o šunku....znám 3 \"vegetariány\" co maso ee, ale šunku ve smaženým sýru sní. A je to z 90% bezmasý? je...jestli vám to vadí, udělejte si to jen sýrový. Je to řídký? udělali ste něco blbě asi a přidejte mouky. A nejradši mám ty, co recept nevyzkouší, ale hned ho chválí nebo kritizují. Chci si tu přečíst recept a pak se dozvědět, jestli to někomu skutečně chutnalo, jak se to dělalo, zda to lepilo nebo se lámalo, rozpadalo...a ne si zde pochlebovat recepty bez nápadů, jen že to vypadá dobře na fotce. To stejné i kritika.Recept, jako je krupičná kaše z hrubé mouky...vařím od 11ti let, je mi 23 a nikdy sem neslyšela o tom, že to jde. Mě to pomohlo, tak proč těch 300 kritik o tom, jak je někdo blbej dávat na \"TOPKY\" takový primitivní recepty. Příjemná atmosféra z receptů se tu absolutně ztrácí...sama bych se bála zde cokoliv dát za recept, kvůli neustálým rejpalkám a kritizérům (zbytečným)....autorovi děkuji za recept, vyzkouším a dám vědět :-)

    Odpovědět

1 2 3 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo