Krkovička vášnivého houbaře
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 357 kJ / 802 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,67 g |
Tuky | 47,67 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 167 mg |
Sodík | 2,31 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 17,67 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ještě musím dodat, že marinádu nevyhodíme, ale zalijeme s ním před pečením nebo grilováním ty plátky. Použila jsem plech s vyšším okrajem a dospod jsem ten alobal nedala, ale to jsem měla, protože pak jsem máčela celý den ten plech,jak to zkaramelizovalo-ajaj, práce navíc!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 9. 2011 13:22
12. 8. 2011 15:31
12. 8. 2011 12:12
12. 8. 2011 11:51
12. 8. 2011 10:34
12. 8. 2011 10:33
12. 8. 2011 10:06
Na té fotce to bílé je smetana?
11. 8. 2011 22:27
11. 8. 2011 22:10
11. 8. 2011 21:49
11. 8. 2011 21:45
11. 8. 2011 21:40
11. 8. 2011 21:38
11. 8. 2011 21:11
11. 8. 2011 21:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 47 sekundami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 20 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: úprava krkovičky krkovička zapečená krkovička s lešem recept recept na upravu krkovice krkovička uprava kovi recepty zapékaná krkovice recept albert on line krkovicka na hribcich bezvadná krkovička bílá omáčka z hříbků a masem krkovice přírava krkovice před grilováním houbaři krkovice po farářsku co jdou brusinky krkovicka s pecenymi hribky úprava krkovičky pečením a grilováním cukroví štoky kand grilovací omáčka krkovice v troubě pod grilem google příprava krkovičky před grilováním
Suroviny: krkovice vepřová, houby lesní, sýr hermelín, brusinky, med tekutý, omáčka sojová, šťáva citronová, skořice mletá, koření grilovací, sůl, kmín celý, pepř, olej, cibule
Krkovička vášnivého houbaře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OJKY
15 názorů