Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička po farářsku

Krkovička, cibule a niva. Že vám tyto suroviny nejdou dohromady? Nebojte se experimentovat a zkuste připravit oběd podle našeho receptu. Maso není potřeba podlévat, protože je samo o sobě velmi šťavnaté a zapečený sýr vytvoří zlatou křupavou kůrku.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

1. 4. 2012 17:39

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie4 372 kJ / 1 045 kcal
Bílkoviny77,50 g
Tuky75,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 5,00 g
Sůl12,50 g
Sacharidy15,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem dostala od známé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Vania

16. 9. 2018 13:16

No moc jsem si pochutnala a přidala jsem i fotečku jen bohužel jsem neměla přílohu :-):yes:

Libulka

26. 8. 2018 23:04

Dělám poměrně často, jen si to už nefotím, proto přidávám sice staré foto, ale hlavně bodík. Je to dobrota :yes::-D

magdalenka

10. 11. 2017 20:12

JanZZ: napíš adminom

JanZZ

10. 11. 2017 19:57

Z toho som blazon... Davam si do "Moje poznamka" pocet zdielani - u dobrych receptov si to ukladam, aby som si ich nejako vyberal, kedze nie som dobry kuchar... A uz viackrat sa mi stalo, ze u mnou vybranych receptov klesla zdielanost. V poznamke mam k receptu 4979, a dnes 5! Co sa to deje?

savlinka

26. 5. 2017 14:29

Tak to jsem blázen já vidím recept a né reklamu:-D:-D:-D

tejaja

26. 5. 2017 14:09

Esterka1: Keď ste registrovaná a prihlásite sa, nemali by ste reklamu vidieť.;-)

casino

26. 5. 2017 08:44

Esterka1:
Asi nás smáznou, že
...ale to jste měla štěstí převeliké:-)
Píšete o nohou...
No, ale i ty nejkrásnější nohy někde končí a i na ten konec bývá zhusta k vidění reklama na mast... 8-(

Esterka1

25. 5. 2017 23:04

Jsem v šoku!!!!!! Kliknu na recept a nad ním se objeví reklama na mast na plíseň na nohou.Hnus.

IGOR

12. 7. 2016 07:42

same chutovečky krkovičku pečenu zboznujem na každý sposob ))))

vilma vildomcová

5. 7. 2016 08:17

Dělám něco podobného pod názvem" kotlety na šlehačce " . Nejdříve pokrájené, okořeněné, neuvařené brambory, na ně OKOŘENĚNÉ I S ČESNEKEM maso a zaliji šlehačkou. SÝR AŽ PŘED UKONČENÍM..Výborné.:yes:

karla

28. 6. 2016 15:54

marian buransky: a já to před dopečením podliju červeným vínem a nechám pořádně vsáknout...to je potom mňamka !!!;-)

marian buransky

20. 6. 2016 09:53

toto bude určite mňáááám
:-8

kustka

15. 5. 2016 09:15

Nádhera-určitě vyzkouším;-):yes:

marie

17. 4. 2016 18:13

tmnam vyborny
:-K

Dennyse

6. 4. 2016 10:03

Mám to v troubě tak uvidíme... :-)
Ale věřím tomu, že to bude největší mňamka :-8:-8
Podlila jsem trochou smetany... :)

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: speciality z krkovičky recepty z krkovičky krkovice recepty krkovička krkovička recepty dietní krkovička krkovička recept top recepty z krkovice dobré recepty na krkovičku krkovice recept recepty z krkovice kotlety po farářsku recept na krkovičku recept z krkovičky recept na dobrou krkovicku dobrá krkovička kotleta po fararsku speciality z krkovice recepty krkovička recepty s krkovicky

Suroviny: krkovice vepřová, cibule, sýr niva, sýr eidam, pepř, paprika sušená sladká

TopRecepty.cz

Krkovička po farářsku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Qvzq