Zapecena veprova krkovicka

jana.66 Kuchařka:

Vepřové maso 5 názorů

56
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Suroviny

750 g vepřové krkovičky(plátky)
Nyní v akci
sůl
pepř
šunka
anglická slanina
300 g sterilovaného leča
olej
strouhaný sýr
250 ml smetany
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Plátky mírně naklepeme okraje nařízneme, osolíme, opepříme. Na každý plátek dáme šunku, anglickou slaninu a kopeček leča. Vložíme do vymazaného pekáčku posypeme strouhaným sýrem, zalijeme smetanou a dáme péct do vyhřáté trouby.

Vytisknout recept Přidat k oblíbeným

Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 15 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zapecena veprova krkovicka

  • Lída Lída

    U mnohých receptů mi chybí zda dávat do trouby i s vrchním pekáčkem/přikryté/ a jak dlouho se má péct. Stupně u receptů bývají,ale to ostatní jmenované ne.

    Odpovědět

  • Dadula Dadula

    Ale to není tučné maso, vše se krásně vypeče a zbyde jen křehké maso plné šťávičky..stačí péct 1 hodinku v troubě na 180 C a je to pecka !

    Odpovědět

  • Lusinda79 Lusinda79

    Dělám téměř stejně, myslím Mirčo, že to bylo překombinované kvůli tomu česneku, který jsi použila mimo recept.Mně tam nesedí.Já dělám z kotlety, u nás tučné masko nejede.

    Odpovědět

  • Merylas Merylas

    Taky takto připravuju vepřové plátky:yes: Moc hezké fotečky:yes:

    Odpovědět

  • mirca75 mirca75

    Dnes jsem dělala k obědu tyto plátky a při přípravě jsem udělala několik drobných změn;-)-na okořeněné maso jsem přidala po stroužku rozetřeného česneku,maso jsem před vložením do pekáčku zlehka opekla na pánvi(jen do "zešednutí" masa) a sýr jsem přidala až 10min před koncem pečení.Jídlo nebylo špatné,ale moc chuťově překombinované-zkrátka kombinace leča,smetany a sýra nás za srdce nechytla.Ale to neznamená že je jídlo chuťově špatné,třeba někomu jinému tato kombinace vyhovuje:-p-jen já pro příště zkusím dát o nějakou surovinu méně;-).Přidávám fotečky a i když to nebylo jídlo zcela podle našich chutí,dávám k tomu i boďku:-).

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo