Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečení čerti

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Brambory umyjeme a z jedné strany seřízneme. Vnitřek vydlabeme vidličkou, drť osolíme, opepříme a smícháme se sádlem, paprikou a prolisovaným česnekem. Krok 2: Směsí brambory naplníme, přiklopíme odříznutou částí, propíchneme a na suchém plíšku prudce pečeme. Krok 3: Upečené zdobíme na kolečka nakrájenou cibulí nebo proužkem papriky.

Zveřejněno 16. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečení čerti

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOM

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečení čerti

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOM

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

tejaja: aha, tak děkuju za radu. Krásný den! L.

Lentilka: Neviem ako autor, ale ja plním zemiaky tak, že ich celé v šupke obvarím tak na polovicu a potom vydlabem. Dobre sa dlabú a stačí ich potom prudko zapiecť. ;-)

To mám vydlabat syrové brambory? Anebo už vařené? Ty syrové se nedlabou moc dobře, a potom je taky nemůžu "prudce opéct" - jak se píše v receptu, to je potom budu v troubě péct docela dlouho, něco kolem 45 minut.

ja tam teda čerta nevidím.:-?:-!:no:

:-p:yes::yes:

moc pěkné a zajisté i chutné ;-)

Tématické fráze:
pečení recepty, recepty peceni, bratislavská pečeně, recepty na peceni, pečení čertíci, pečený mikuláš, perníkový čert, peceny krokodyl, pečení na mikuláše, bratislavská pečeně recept, mikulášské pečení, bratislavská omáčka, pečení s herou, bratislavska pecene-recept, pečení, čert na brambory, pečení mikuláše, recept bratislavská pečeně, vareny peceny.sk, peceni mikulasu

Suroviny:
brambory, sádlo, česnek, sůl, pepř, paprika sušená pálivá

Přidat fotografie receptu