Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečení čerti

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 2. 2008 16:18

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Lentilka

17. 11. 2013 11:12

tejaja: aha, tak děkuju za radu. Krásný den! L.

tejaja

17. 11. 2013 10:44

Lentilka: Neviem ako autor, ale ja plním zemiaky tak, že ich celé v šupke obvarím tak na polovicu a potom vydlabem. Dobre sa dlabú a stačí ich potom prudko zapiecť. ;-)

Lentilka

17. 11. 2013 10:18

To mám vydlabat syrové brambory? Anebo už vařené? Ty syrové se nedlabou moc dobře, a potom je taky nemůžu "prudce opéct" - jak se píše v receptu, to je potom budu v troubě péct docela dlouho, něco kolem 45 minut.

machming

27. 3. 2012 18:53

ja tam teda čerta nevidím.:-?:-!:no:

JanaDorazinova

11. 11. 2009 20:10

:-p:yes::yes:

Iljusa

11. 7. 2009 09:31

moc pěkné a zajisté i chutné ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečení recepty recepty peceni bratislavská pečeně recepty na peceni pečení čertíci pečený mikuláš perníkový čert peceny krokodyl pečení na mikuláše bratislavská pečeně recept mikulášské pečení bratislavská omáčka pečení s herou bratislavska pecene-recept pečení čert na brambory pečení mikuláše recept bratislavská pečeně vareny peceny.sk peceni mikulasu

Suroviny: brambory, sádlo, česnek, sůl, pepř, paprika sušená pálivá

TopRecepty.cz

Pečení čerti

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOM