Pečení čerti

www.toprecepty.cz Kuchař:

Bezmasá jídla 6 názorů

32

Suroviny

Brambory (podle počtu porcí)
sádlo
česnek
sůl
pepř
pálivá paprika
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Brambory umyjeme a z jedné strany seřízneme. Vnitřek vydlabeme vidličkou, drť osolíme, opepříme a smícháme se sádlem, paprikou a prolisovaným česnekem.

  2. Směsí brambory naplníme, přiklopíme odříznutou částí, propíchneme a na suchém plíšku prudce pečeme.

  3. Upečené zdobíme na kolečka nakrájenou cibulí nebo proužkem papriky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pečení čerti

  • Lentilka Lentilka(neregistrovaná)

    tejaja: aha, tak děkuju za radu. Krásný den! L.

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Lentilka: Neviem ako autor, ale ja plním zemiaky tak, že ich celé v šupke obvarím tak na polovicu a potom vydlabem. Dobre sa dlabú a stačí ich potom prudko zapiecť. ;-)

    Odpovědět

  • Lentilka Lentilka(neregistrovaná)

    To mám vydlabat syrové brambory? Anebo už vařené? Ty syrové se nedlabou moc dobře, a potom je taky nemůžu "prudce opéct" - jak se píše v receptu, to je potom budu v troubě péct docela dlouho, něco kolem 45 minut.

    Odpovědět

  • machming machming(neregistrovaný)

    ja tam teda čerta nevidím.:-?:-!:no:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

  • Iljusa Iljusa

    moc pěkné a zajisté i chutné ;-)

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo