Pivovarské jehly
Suroviny
Porce: 3-4 špízy
Nutriční hodnoty
Energie | 4 771 kJ / 1 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,49 g |
Tuky | 55,78 g |
Vláknina | 9,79 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,41 g |
Sacharidy | 46,64 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 5. 2013 16:17
pajánek: Ježkovy oči!
29. 5. 2013 14:43
DOBRÝ DEN PANÍ REMKOVÁ, TAK JAK JDE ŽIVOT?NAŠEL JSEM JEHLU JEŠTĚ S NITÍ TAK JDU UKMOCHTIT TU VAŠI DOBROTU...ALE BĚDA, BĚDA VÁM PANÍ JANO JAK SE MI TO NEPOVEDE...TO ZASE BUDE SEKEC I MAZEC...TO BY MĚ ZAJÍMALO JAK TO NA CCA 6 CM DLOUHOU JEHLU VŠECHNO NAROVNÁM...ALE JDU NA TO...A VY SE TĚŠTE...A JESTLI TOHO BUDE MÁLO TAK MĚ ČEKEJTE OKOLO 23 HODINY...NA POZDNÍ VEČEŘI. PAJÁNEK
20. 5. 2013 23:14
Moc povedené jídlo i fotky Jano, dala bych si říci
13. 5. 2013 10:24
Dana61: díky moc
13. 5. 2013 08:18
úžasnéééé
12. 5. 2013 15:02
Jikotka: Jak není!! Náhodou je na ní vidět vše, jak má! Díky, Jiřko!!
12. 5. 2013 14:08
Byly moc dobré,jenom jsem nedělala dip,ale lilek,papriky a cuketu jsem dala na pekáč a pekla zároveň s jehlami ,dávám fotku(není tak krásná jako tvoje)
11. 5. 2013 18:41
Díky, holky.
aisha: to fakt nevím, já jsem měla něco jiného, ale snědlo se všechno, takže asi to bylo dobré
aisha: to fakt nevím, já jsem měla něco jiného, ale snědlo se všechno, takže asi to bylo dobré
11. 5. 2013 18:11
Špíz je moc pěkný
11. 5. 2013 17:25
Krasa na taliri....to musel byt dlabanec, mnam..
11. 5. 2013 12:52
jarka skrobakova: Chááááááááááááá!!!!. No, většinou v hlavě, někdy z časopisů a upravím si je podle sebe. Vaření je zábava a je hodně o penězích
11. 5. 2013 12:41
veliká dobrota Jani, kde furt bereš ty recepty
11. 5. 2013 12:00
Irrena:
11. 5. 2013 09:40
Panečku to je dobrota
11. 5. 2013 09:17
Díky moc všem!! No, planeta, foto nic moc, daří se i lépe
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 3 hodinami
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 4 hodinami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 5 hodinami
Tilápie na másle a citronu
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové lokše s husím sádlem
Přidáno před 12 hodinami
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rychlé Bebe řezy
Nellazdar uvařila před 7 minutami
Listové těsto
Mettynka uvařila před 30 minutami
Sekaná se špekem z horkovzdušné fritézy
bohdana uvařila před 30 minutami
Hovězí maso na víně s kořenovou zeleninou
husapetr01 uvařila před 1 hodinou
Rychlý hrnečkový koláč s ovocem z mrazáku
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Sirup z rýmovníku
Zetkova uvařila před 2 hodinami
Čočka na kyselo
ROCKANKAAA@centrum.cz uvařila před 6 hodinami
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 13 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 14 hodinami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 16 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pivovarský špíz játra pana sládka pivovarské papričky pivovarské spalick pivovarske uzene jehly na kytu pivovarska ctvrtka pivovarska ctvrtka pivovarska jehla- recept pivovarské špízy pivovarské chilli papričky maso na jehle jak upravim kytu veprovou jehla na špízy 28cm marinada do jehly sojová jehla veliká jehla kuřecí pivovarsky tokan jehla na kytu recept na pivovarskou jehlu
Suroviny: kýta vepřová, sůl, koření chilli, libeček, olej olivový, omáčka sojová, česnek sušený, játra drůbeží, slanina anglická, klobása, cibule, paprika čerstvá červená, olej, česnek, cibule, paprika čerstvá červená, chilli paprika čerstvá, kečup ostrý, pivo světlé
Pivovarské jehly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jgMl
28 názorů