Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 552 kJ / 371 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,76 g |
Tuky | 35,20 g |
Vláknina | 5,23 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 343 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 9,76 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roštěná ze sojových plátků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O7N
Moje poznámka
Roštěná ze sojových plátků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O7N
Nejnovější recepty
Studená meruňková polévka
Přidáno před 48 minutami
Batát s cizrnou, cuketou a rajčaty
Přidáno před 2 hodinami
Tzatziki
Přidáno před 6 hodinami
Hráškové řízečky
Přidáno před 23 hodinami
Tarhoňa s kuřecím masem a pikantní rajčatovou omáčkou
Přidáno 11. 7. 2025 13:43:00
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Přidáno 11. 7. 2025 13:16:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 11 minutami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 38 minutami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 48 minutami
Bramborové šišky
cherst před 58 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
janickajan před 1 hodinou
Dušená rýže zase jinak
daniela.ku před 1 hodinou
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 2 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Dasa18 před 2 hodinami
Hovězí kližka na kmíně
poirotka před 2 hodinami
Obložené kotlety
kacaba10 před 3 hodinami
Tématické fráze:
tempech,
tempech recept,
toprecept,
recepty na jídla ze sojového masa,
recepty ze sójového masa,
jak připravit sojové maso,
jak naložit sojové maso,
vypecky ze sojoveho masa,
co je tempech,
rostena ze sojoveho masa,
co to je tempech,
sojové maso recepty dieta,
tempech recepty,
sojové maso složení,
jidla ze sojoveho masa,
tenpech,
recepty tempech,
recept na roštěnou,
sojové maso a dieta,
saitan
Suroviny:
maso sojové,
masox,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
okurky sterilované,
olej
Komentáře (6)
Jo a ty plátky vždy povařím (dejte je do vařící vody již s kořením a solí, jinak se neochutí), je to rychlejší než čekat, až se nacucají, vymačkám, prokrojím a plním, příp. pak zapeču v troubě, jsou chutnější. K tomuhle se fakt dají udělat i knedléky a omáčka z bešamelu jako k ptáčkům. Přeji vám dobrou chuť.