Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 552 kJ / 371 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,76 g |
| Tuky | 35,20 g |
| Vláknina | 5,23 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 343 mg |
| Sůl | 0,91 g |
| Sacharidy | 9,76 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roštěná ze sojových plátků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O7N
Moje poznámka
Roštěná ze sojových plátků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O7N
Nejnovější recepty
Kuřecí směs na hořčici s medem
Přidáno před 9 hodinami
Zázvorový nápoj
Přidáno před 10 hodinami
Jablečný koláč se zakysankou
Přidáno před 13 hodinami
Loupáčky s mákem podle Míši Landové
Přidáno před 13 hodinami
Řezy se smetanovo-čokoládovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 17 hodinami
Snadné perníčky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Lucie Hertlova před 5 hodinami
Houbová gulášovka
Kajkajak před 5 hodinami
Hrníčková kefírovka (bezvaječná)
Romario před 6 hodinami
Máslový korpus na dort
LucieRiedl před 7 hodinami
Zázvorový nápoj
Gurman_HOLUB před 10 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lida.Rose před 10 hodinami
Kuskusový pudink
petulos před 10 hodinami
Makové muffiny
Susanna před 10 hodinami
Pravý vepřový guláš
Kristynahaftova před 11 hodinami
Jemné květákové placky
Iricek před 11 hodinami
Tématické fráze:
tempech,
tempech recept,
toprecept,
recepty na jídla ze sojového masa,
recepty ze sójového masa,
jak připravit sojové maso,
jak naložit sojové maso,
vypecky ze sojoveho masa,
co je tempech,
rostena ze sojoveho masa,
co to je tempech,
sojové maso recepty dieta,
tempech recepty,
sojové maso složení,
jidla ze sojoveho masa,
tenpech,
recepty tempech,
recept na roštěnou,
sojové maso a dieta,
saitan
Suroviny:
maso sojové,
masox,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
okurky sterilované,
olej
Komentáře (6)
Jo a ty plátky vždy povařím (dejte je do vařící vody již s kořením a solí, jinak se neochutí), je to rychlejší než čekat, až se nacucají, vymačkám, prokrojím a plním, příp. pak zapeču v troubě, jsou chutnější. K tomuhle se fakt dají udělat i knedléky a omáčka z bešamelu jako k ptáčkům. Přeji vám dobrou chuť.