Pivovarská bašta

lenka-m Kuchařka:

Vepřové maso 3 názory

58

Suroviny

30 dkg vepřového masa
2-3-lžíce oleje
1 cibule
7 kuliček pepře - umlít
1 dcl piva (12°)
1 lžíce kečupu
česnek
sůl
pórek podle chuti
(hrášek, červená kapie, žampiony )
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opečeme na oleji.

  2. Pak dáme zapéct do trouby.

  3. Nakonec přidáme kečup, pivo, pepř a česnek. Ke konci dušení můžeme přidat také hrášek, červenou kapii a žampiony. Podáváme s rýží nebo hranolky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 92 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pivovarská bašta

  • anetahajdova anetahajdova

    a cibule?

    Odpovědět

  • zdenek zdenek(neregistrovaný)

    Špatně čtete: Na konec přidáme kečup, pivo .....

    Odpovědět

  • Hana Hana(neregistrovaná)

    A kam s tím pivem? Vypít?:-))

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: pivovarské maso pivovarská vepřová kyta pivovarské knedlíky pivovarsky knedlik dedkova basta knedliky pivovarske vepřová bašta fwd dobrou chuť-minutky karlovarský kotlet pivovarský guláš karlovarský guláš recept dobra bašta recepty pivovarské vepřové ragú bašta-recept recept,pivovarské maso knedlík pivovarský - recept bašta z vepřoveho masa bašta vepřová pokrmy z kotlety karlovarské vepřové maso

Zapomněl/a jsem heslo