Čatní 5x
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 260 353 kJ / 62 231 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2 164,45 g |
Tuky | 181,20 g |
Vláknina | 5 114,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16,63 g |
Sůl | 23,00 g |
Sacharidy | 12 373,04 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 12 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 11 minutami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 56 minutami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 9 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 9 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 11 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 12 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 12 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 12 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: catni catni z nezralych rajčat čatny chutney z nezralých rajčat recepty zeleninove čatní ze zahradky čatní z rajských paprikové čatní chutney čatný z rajských chatni cibulove catni skorice rajce paprikách co je čatní čatní s jablky a s paprikou čatní z pálivývh paprik recept cibulové čatní chutney z pálivých papriček rajské čatní catni z palivych paprik cibulové bílé čatní cuketové čatní recept s horcicnym seminkem
Suroviny: jablko, cibule, česnek, sůl, zázvor, paprika sušená pálivá, cukr, ocet, rozinky, jablko, datle, rozinky, cibule, cukr, sůl, koření hřebíček, koření nové koření mleté, ocet, paprika čerstvá červená, cibule, cukr, ocet, paprika sušená sladká, sůl, rajče, česnek, olej olivový, ocet vinný bílý, feferonka, cukr hnědý, paprika sušená sladká, semínka hořčičná, švestky, jablko, rozinky, cukr, voda, sůl, chilli, zázvor mletý,
Čatní 5x
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xgjJ
0 názorů