Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Africký sumeček s chřestem a holandskou omáčkou

Součástí našeho jídelníčku by měly být ryby. Maso z afrického sumečka je velice křehké a jemné. Perfektně jej doplněný zelený chřest, připravovaný na másle a přelitý holandskou omáčkou.

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

13. 5. 2017 22:25

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie9 467 kJ / 2 263 kcal
Bílkoviny16,50 g
Tuky241,30 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,49 g
Sodík 56 mg
Sůl0,14 g
Sacharidy3,88 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud máme jen jednu pánev, dáme opékat každou porci chřest i rybu spolu, obojí stačí opékat krátce.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: sumeček africký recept sumeček africký recepty sumeček africký - filet recepty sumeček africký příprava jak pripravit africkeho sumečka jak připravit sumečka jak připravit sumečka africkeho recepty s chřestem ryba chřest holandská omáčka recepty na africký sumeček sumeček africký recept na páře sumeček recepty africky sumecek recept sumecek africky recept v pare africke recepty na fb recept na ryby sumeček africký recept sumeček africký se žempiony ryby- jak připravit sumečka sumecek africky na panvi ryba s chrestem

Suroviny: chřest zelený, máslo, olej, žloutek, máslo, šťáva citronová, víno bílé, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Africký sumeček s chřestem a holandskou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pDYV

Naposledy jste si prohlédli