Ryby na žampionech

toprecepty.cz Kuchař:

Ryby 5 názorů

54

Suroviny

4 porce ryby
sůl
100 g másla
1 cibule
400 g žampionu
petrželka
koňak
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Očištěné porce ryby osolíme a opečeme v troubě na másle. Na části másla osmažíme nakrájenou cibulku, žampiony, osolíme, mírně podlijeme trochou vody a dusíme tak dlouho až se voda vydusí.

  2. Čtverce alobalu potřeme máslem, pokapeme koňakem, posypeme žampiony a petrželkou. Zabalíme a v troubě asi 15 minut zapečeme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Ryby na žampionech

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: zampiony recepty recepty ryby recepty z ryb recept na ryby rybyrecepty recept na rybu recepty z zampionu recepty žampiony re epty recept ryba recepty bez purinů recepty na ryby jak uvařit rybu top rec pangasius žampiony top re epty recepty na žampiony recepty s ryby recept ryby pangasius ryba

Zapomněl/a jsem heslo