

Ryby na žampionech
Suroviny
- 4 porce ryby
- sůl
- 100 g másla
- 1 cibule
- 400 g žampionu
- petrželka
- koňak
Postup přípravy receptu
Očištěné porce ryby osolíme a opečeme v troubě na másle. Na části másla osmažíme nakrájenou cibulku, žampiony, osolíme, mírně podlijeme trochou vody a dusíme tak dlouho až se voda vydusí.
Čtverce alobalu potřeme máslem, pokapeme koňakem, posypeme žampiony a petrželkou. Zabalíme a v troubě asi 15 minut zapečeme.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Ryby na žampionech
-
na zajtra si nám vyriesila obedík
+1
-
super receptík,to se mi líbí vyzkouším
+1
-
-
Už se těším až se to bude dneska péct a pak až to provoní celým byt
=) Bod také ode mě =)
-
Výborný recept, jen jsem žampiony nahradila hříbky / žampiony si nechám na zimu
/. Dávám bodík