Rybí filé s chřestem

maris Kuchařka: maris

4 porce Ryby 24 názorů

Suroviny

4 ks rybího filé
12 ks chřestu
200 g libové anglické slaniny nebo šunky
100 g nastrouhané goudy ( nebo eidamu )
2 lžíce oleje
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 31 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Rybí filety osušíme a zprudka opečeme na oleji.

  2. Osolíme, opepříme a přendáme do zapékací misky.

  3. Chřest oloupeme, zbavíme dřevnatých částí a povaříme v osolené vodě s plátkem citronu a lžičkou cukru cca 10-15 minut.

  4. Necháme ho zchladnout, osušíme a každý zabalíme do plátku anglické slaniny.

  5. Na každé opečené filé dáme tři kousky chřestu, posypeme sýrem a zprudka zapečeme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 164 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rybí filé s chřestem

1 2

Tématické fráze: file s chrestem recepty s chřestem chřest s rybou filé na chřestu zapečené file s chřestem rybí filé recepty chřest se slaninou filé chřest file s chřest recept s chrestem recepty d chrestem filé a chřest recept bílá ryba s chřestem rybi file - recepty chrest a file chřest filé recepty chřest a file recepty chřest s rybou recept recept na file recept z filé

Zapomněl/a jsem heslo