Rybí filé s chřestem

maris Kuchařka: maris

4 porce Ryby 26 názorů

Suroviny

4 ks rybího filé
12 ks chřestu
200 g libové anglické slaniny nebo šunky
100 g nastrouhané goudy ( nebo eidamu )
2 lžíce oleje
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 32 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Rybí filety osušíme a zprudka opečeme na oleji.

  2. Osolíme, opepříme a přendáme do zapékací misky.

  3. Chřest oloupeme, zbavíme dřevnatých částí a povaříme v osolené vodě s plátkem citronu a lžičkou cukru cca 10-15 minut.

  4. Necháme ho zchladnout, osušíme a každý zabalíme do plátku anglické slaniny.

  5. Na každé opečené filé dáme tři kousky chřestu, posypeme sýrem a zprudka zapečeme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 183 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rybí filé s chřestem

Předchozí 1 2

Tématické fráze: file s chrestem chřest s rybou recepty s chřestem filé na chřestu zapečené file s chřestem rybí filé recepty chřest se slaninou filé chřest file s chřest ryba s chtestem recept s chrestem ryba zapecena s chrestem recepty d chrestem chrest a file filé a chřest hodně rybí file recept bílá ryba s chřestem rybi file - recepty chřest filé recepty chřest a file recepty