Bramboráky
Kdo by neznal tradiční bramboráky? Do červena vypečené, do daleka vonící kmínem, česnekem a majoránkou! Klasika z několika málo surovin, která patří k levným lidovým pokrmům našich babiček a my se k ní stále rádi vracíme.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 139 kJ / 511 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,11 g |
Tuky | 8,89 g |
Vláknina | 15,17 g |
Cholesterol | 262 mg |
Sodík | 153 mg |
Sůl | 0,26 g |
Sacharidy | 81,60 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 1. 2009 20:21
Dovolila jsem si přidat fotkumoc jsme si pochutnali, delší dobu jsem je nedělala. Mléko dávám do brambor jako první ingredienci a dělám v umělohmotné míse, tak na té Milanově radě asi něco bude,mě ještě nikdy nezčernaly
19. 11. 2008 11:19
Souhlas se Špagetkou - horké mléko funguje.
18. 11. 2008 20:07
Mě naučila jak babička tak mamka, vlít do nastouhaných brambor trochu horkého mléka
18. 11. 2008 19:38
Milan, dajte cesto na placky do misy z umelej hmoty, nebude oxidovať.
18. 11. 2008 19:08
Milane, je dobré přidat právě trochu toho mléka. Jinak jak těsto dlouho stojí, tak je tmavé jen nahoře, to jde opatrně odstranit.
18. 11. 2008 19:02
Kdo poradí, aby bramborové těsto ze syrových brambor nečernalo děkuji.
7. 10. 2008 17:11
to je super recept a dobře stručnej
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kedlubnový salát
Přidáno před 2 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 4 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 15 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 18 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 18 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hovězí v žampiónech s brokolicí
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 3 minutami
Duhový dort
Andreass uvařila před 43 minutami
Brokolicová polévka se sýrem a smetanou
Fitulka uvařil před 1 hodinou
Silný slepičí vývar s nudlemi
.Bramburka. uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
obrovav uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s domácími nudličkami
ffrenciss666 uvařila před 10 hodinami
Kuřecí vývar se zeleninou
ffrenciss666 uvařila před 10 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 15 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 16 hodinami
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kde se levně najíst v Karlových Varech? Obědové menu za 169 Kč pořídíte dál od centra, plněná bageta vyjde na 45 Kč
Jak připravit ty nejlepší bramboráky? Vyzkoušejte tři jednoduché rady a vaše bramboráky budou ještě lepší
Jak na bramboráky plněné masem, sýrem či zeleninou? Těsto musí být hustší než obvykle, náplň obalená moukou bude skvěle držet
Další recepty
Tématické fráze: bramboraky bramboráky bramboráky recept bramboráky recept bramborak bramborak recept na bramboráky recept na bramboráky recept bramboráky recept bramboráky bramborák recept bramborák recept testo na bramboraky recept bramborák recept bramborák těsto na bramborák recept na bramborak recept na bramborák domácí bramborák recepty na domácí bramboráky
Suroviny: brambory, česnek, mléko, mouka polohrubá, vejce, majoránka, kmín drcený, sůl, olej
Bramboráky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Byk
97 názorů