Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,04 g |
Tuky | 22,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kanadský bramborák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mj3
Moje poznámka
Kanadský bramborák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mj3
Nejnovější recepty
Pyré z pečené dýně a kuřecí prso (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 13 hodinami
Kardamonovo-kakaové pletence
Přidáno před 16 hodinami
Chia pudink s tvarohem vhodné i pro diabetiky typu. 2
Přidáno před 16 hodinami
Švédské roštěnky s kaparovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Zapečené nachos
Přidáno před 23 hodinami
Řecká kuřecí polévka - Avgolemono
Přidáno 10. 2. 2025 20:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Neregistrovaný před 53 sekundami
Škvarkové placky ze staré kuchařky
Neregistrovaný před 2 minutami
Daňčí ragú
Neregistrovaný před 8 minutami
Bramborová polévka od babičky
Neregistrovaný před 13 minutami
Buchta HRK HRK
Neregistrovaný před 27 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Neregistrovaný před 29 minutami
Zeleninová kmínová polévka
Neregistrovaný před 35 minutami
Chutné vafle
Neregistrovaný před 59 minutami
Dortový korpus vanilkový
Neregistrovaný před 1 hodinou
Domácí rohlíky jako z pekárny
Neregistrovaný před 1 hodinou
Tématické fráze:
kedlubnový bramborák,
salko recepty,
recepty-bramborák,
kynutý bramborák na plech do trouby,
kynutý bramborák na plech,
nejlepší bramborák na plech,
nejlepší kynutý bramborák,
bramborák na plech bez mouky,
bramborák z chleba,
bramboráky v troubě na plechu,
jednoduchý bramborak,
bramborák v troubě bez mouky,
patizon jako bramborak,
co uvařit z hokaida,
vynikajici bramborak na plech,
bramborak jako priloha,
jidla z cukyne,
bramboráky-recept,
bramborák v troubě na plechu,
jak ohřát uzené maso
Suroviny:
brambory,
chléb bílý,
sůl,
pepř,
vejce,
česnek,
majoránka,
mouka hladká
Komentáře (4)